ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Απόβαση» στο Ηράκλειο με στόχο τη νίκη! (matchday)

Σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο και στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague 1.

Σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο και στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague 1.

Ένα ματς που κρύβει αρκετούς κινδύνους θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία καθώς στις 20:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Αυτή θα είναι η 17η αναμέτρηση των δύο ομάδων με τον ΟΦΗ να έχει 7 νίκες έναντι 4 του ΠΑΣ ενώ τα υπόλοιπα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Συνολικά έχουν σημειωθεί 44 γκολ στις αναμετρήσεις των δύο συλλόγων με το ματς που είχε τα περισσότερα τέρματα να είναι το 1-4 (νίκη του ΟΦΗ) τη σεζόν 2022-2023 και το 4-1 (νίκη ΟΦΗ) τη σεζόν 2022-2023.

Η ομάδα της Λαμίας ταξίδεψε στο Ηράκλειο έχοντας εκτός τον Καρλίτος, ο οποίος έχει έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί αλλά υπάρχει και το θέμα της μεταγραφής του όπου ο Άρης επιμένει να τον κάνει δικό του χωρίς βέβαια να καλύπτει οικονομικά τον ΠΑΣ. Απ΄την άλλη επιστρέφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος απουσίασε από τον προηγούμενο αγώνα. Για τον ΟΦΗ εκτός παραμένει ο τερματοφύλακας Χριστογιώργος, ενώ μέρος της τελευταίας προπόνησης έβγαλε ο Καρώ.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προέρχεται από την τεράστια εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0 σκορ, έχοντας εξαιρετική εμφάνιση καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ δείχνει αρκετά «πληγωμένος» αγωνιστικά και στο τελευταίο του παιχνίδι ηττήθηκε με 4-0 από τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον LamiaPolis 87,7 ο οποίος θα βρίσκεται στο γήπεδο «Γεντί Κουλέ»…

Διαβάστε επίσης

Back to top button