Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κέζμαν: Γι’ αυτό έμεινε στη Λάτσιο ο Σάβιτς

Ο μάνατζερ του Σεργκέι Μιλινκόβιτς-Σάβιτς μίλησε για την πρόταση της Παρί και για την παραμονή, τελικά του πελάτη του στη Λάτσιο.

Ο εκπρόσωπος του Σεργκέι Μιλινκόβιτς-Σάβιτς, δήλωσε σε συνέντευξη του, ότι ο 23χρονος μέσος έλαβε συμβόλαιο ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, πιθανότατα από τον Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει στη Λάτσιο.

Ο Σέρβος διεθνής βρέθηκε κοντά στη φυγή του από την Ρώμη φέτος το καλοκαίρι, με μεγάλα κλαμπ, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους, η Ρεάλ και η Παρί να ενδιαφέρονται γι΄αυτόν.

Ωστόσο, τελικά αποφάσισε να παραμείνει στη Λάτσιο και θα μπορούσε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με ρήτρα απελευθέρωσης ύψους 150 εκατ. ευρώ.

«Πολλοί έψαχναν για τον Σεργκέι αυτό το καλοκαίρι και μερικές ενδιαφέρουσες προσφορές παρουσιάστηκαν στο Λάτσιο» επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτη Ματέγια Κέζμαν, μιλώντας στην Gazzetta dello Sport.

«Τελικά δεχτήκαμε την απόφαση της ομάδας χωρίς προβλήματα. Ο Πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής ίγκλι Τάρε, μας εξήγησαν ότι θέλουν το Champions League και ο Μιλίνκοβιτς είναι βασικό γρανάζι στην επίτευξη αυτού του στόχου», ανέφερε ο 39χρονος μάνατζερ και παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Αυτός είναι και ο στόχος του, θα μπορούσε να έχει κερδίσει πολύ περισσότερα αλλού, του προσφέρθηκαν 8 εκ. ευρώ από τη Γαλλία. Έμεινε επειδή θέλει να δώσει στο Λάτσιο το Champions League, για να μην αναφέρουμε ότι είναι μόνο 23 ετών. Με τον κόουτς (Σιμόνε Ιντζάγκι) βελτιώνεται καθημερινά και ένας ακόμη χρόνος με τους «Biancocelesti» θα τον κάνει καλό».

Η συνέντευξη με τον Κέζμαν είχε και άλλες αποκαλύψεις:

«Με την ομάδα συμφωνήσαμε για την υπογραφή νέου συμβολαίου που θα υπογραφεί πολύ σύντομα. Εάν μπορεί κάποιος να πληρώσει€ 70-80 εκ. ευρώ για έναν τερματοφύλακα τότε ο Σεργκέι δεν αξίζει λιγότερο από 100εκ.ευρώ»!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button