ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Καπνός χωρίς φωτιά για Καρλίτος και La Liga 2

Καπνός χωρίς φωτιά για Καρλίτος και La Liga 2...

Τα επιτεύγματα του Καρλίτος φέτος με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, μόνο απαρατήρητα δεν περνούνε στη πατρίδα του, με αποτέλεσμα αρκετοί σύλλογοι, κυρίως από την La Liga 2 να επιθυμούν τον…επαναπατρισμό του!

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από 6 γκολ και 3 ασίστ με τη Λαμία φέτος σε 17 εμφανίσεις, ο Καρλίτος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από τη La Liga 2!

Aυτό αναφέρει μεταξύ άλλων και ο έμπειρος δημοσιογράφος Όσκαρ Μαντέκα από το Αλικάντε, την πόλη από την οποία κατάγεται ο Καρλίτος.

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αρκετές ομάδες από τη La Liga 2 έχουν στο στόχαστρό τους τον Καρλίτος, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια κρούση στη πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο τον δημοσιογράφο να διαψεύδει φημολογούμενο ενδιαφέρον της Έλτσε (από εκεί κατάγεται η σύζυγός του Ισπανού φορ της Λαμίας) επικαλούμενος πήγες από την ίδια την ομάδα!

Πάντως, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” ο Καρλίτος δύσκολα θα φύγει από τους κυανόλευκους τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Διαβάστε επίσης

Back to top button