Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνέχεια στους προημιτελικούς του Κυπέλλου σε Λεωφόρο και Βικελίδης

Ημέρα Κυπέλλου και η σημερινή, με δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, που ολοκληρώνουν την πρώτη αγωνιστική της φάσης των "8".

Με τους αγώνες Παναθηναϊκός-Ατρόμητος και Άρης-Νίκη Βόλου συνεχίζεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ημέρα Κυπέλλου και η σημερινή, με δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, που ολοκληρώνουν την πρώτη αγωνιστική της φάσης των “8”.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (21:00, Cosmote Sport1), ψάχνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Με νέα πρόσωπα τους Μπακασέτα και Ούγκο οι Πράσινοι, για τους οποίους επανέρχονται επίσης οι Τζούρισιτς, Ιωαννίδης και Βιλένα, αλλά υπάρχουν ξανά αρκετές απουσίες (Βέρμπιτς, Σπόραρ, Παλάσιος, Τσέριν). Για τους Περιστεριώτες απουσιάζουν οι Τζαβέλλας, Κούντε, Κεσχρίντα, Καμαρά, ενώ επιστρέφουν οι Φριτζόνσον, Έρλινγκμαρκ και Ρομπάιγ.

Νωρίτερα, ο Άρης φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου (18:00, Cosmote Sport2), θέλοντας να βάλει από σήμερα τις βάσεις πρόκρισης στους “4”, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον ρόλο του μεγάλου φαβορί. Οι Κίτρινοι έκαναν την μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο κι απέκλεισαν την ΑΕΚ, έχοντας στρωμένο τον δρόμο μπροστά τους ως τον τελικό, όπου θέλουν να επιστρέψουν μετά από 14 χρόνια. Απόντες οι Ζουλς, Τζούρασεκ, Μενέντε,ς Πάρντο, Ρόουζ, Ρουπ για τον Άρη, ενώ για την ομάδα του Βόλου, μοναδική εκπρόσωπο της Superleague 2 στα προημιτελικά, σημαντικότερη απουσία είναι εκείνη του πρώτου σκόρερ Μιράντα.

Στους άλλους δύο προημιτελικούς, ο Παναιτωλικός κέρδισε χθες τον ΟΦΗ με 2-1 στο Ηράκλειο, ενώ από την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button