Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

«Atoutaler» και στην Καστοριά για τον Αστέρα!

Ένα γκολ του Φράγκου στο 32΄έφτανε για την ομάδα του Αστέρα Σταυρού για να φύγει με το διπλό από την Καστοριά.

Ένα γκολ του Φράγκου στο 32΄έφτανε για την ομάδα του Αστέρα Σταυρού για να φύγει με το διπλό από την Καστοριά.

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού αγωνίστηκε εκτός έδρας με αντίπαλο την Καστοριά. Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της στο πρώτο 45λεπτο και δίκαια βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ενώ είχε κι΄άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Καστοριά ισορρόπησε το ματς, προσπάθησε να φτάσει στην περιοχή δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ακασού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή αφήνοντας τον Αστέρα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στα 10 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής του αγώνα ο Σταυρός κράτησε το σπουδαίο τρίποντο κάνοντας το καλύτερο δώρο στον βοηθό του Λέντα, Δήμο Σπυριδάκη ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Καστοριά (Ν. Γατόπουλος): Διγκόζης, Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ιμπραήμ, Κόκκας, Πάλλας, Μωυσιάδης, Κράτσιος, Μανακίτσας, Σαββόπουλος

Αστέρας Σταυρού (Β. Λέντας): Τσάμης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Αντωνόπουλος, Λάππας, Παρλάντζας, Κακκάβας, Φράγκος, Νάτσο Ροντρίγκες, Αλεξίου

Διαβάστε επίσης

Back to top button