Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μετά τη νίκη… είχε κοπή πίτας για τον Α.Ο Καλαποδίου! (pics)

Μετά την εντός έδρας νίκη με 4-1 επί του Ολυμπιακού Λαμίας για την 17η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας, η ομάδα του Α.Ο Καλαποδίου έκοψε σε οικογενειακό κλίμα την πρωτοχρονιάτική της πίτα.

Μετά την εντός έδρας νίκη με 4-1 επί του Ολυμπιακού Λαμίας για την 17η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας, η ομάδα του Α.Ο Καλαποδίου έκοψε σε οικογενειακό κλίμα την πρωτοχρονιάτική της πίτα.

Σύσσωμη η ομάδα, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση έδωσαν το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου υπήρχαν δύο τυχεροί!

Ο λόγος για τους Γιάννη Μπουρλή και Στάθη Γεροθανάση, οι οποίοι κέρδισαν το δώρο της ομάδας και του Προέδρου της Κοινότητας Καλαποδίου, αντίστοιχα.

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου Γιώργο Σταμόπουλου:

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, αμέσως μετά το νικηφόρο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Λαμίας, ο Α.Ο. Καλαποδίου έκοψε την πίτα του για το νέο έτος. Την ομάδα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος του χωριού μας, π. Χρήστος Καλλιακούδας που ευλόγησε την πίτα, ο Αντιδήμαρχος Λοκρών και συγχωριανός, κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου, κ. Χρήστος Βαποράκης, τους οποίους ευχαριστούμε για την διαχρονική τους βοήθεια προς την ομάδα μας. Ακολούθησε γεύμα παρουσία των παικτών, του προπονητή και των μελών του Δ.Σ. της ομάδας.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι παίκτες μας, Γιάννης Μπουρλής και Στάθης Γεροθανάσης, οι οποίοι κέρδισαν το δώρο της ομάδας και του Προέδρου της Κοινότητας Καλαποδίου, αντίστοιχα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κ.κ. Στάμο Θεοχάρη (για την παραχώρηση του χώρου που έγινε η εκδήλωση), Βασίλη Κασούνη (για την προσφορά του κρασιού της εκδήλωσης), Χρήστο Καραμουσαντά (για την προσφορά της πίτας και του ψωμιού του γεύματος) και Χρήστο Βαποράκη (για το δώρο προς την ομάδα μας), χωρίς τη συμβολή των οποίων η πραγματοποίηση της εκδήλωσης θα ήταν αδύνατη. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευημερία!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button