Στοίχημα

Πάμε Κουβά: Με τα ματς της Α΄Φθιώτιδας!

«Προ των πυλών» της 18ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας βρισκόμαστε και πάμε να δώσουμε τα προγνωστικά μας για τα σημερινά παιχνίδια.

«Προ των πυλών» της 18ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας βρισκόμαστε και πάμε να δώσουμε τα προγνωστικά μας για τα σημερινά παιχνίδια.

Με την Μαλεσίνα να παίρνει ένα εύκολο τρίποντο λόγω του άνευ αγώνος με τη Νίκη Αγ. Παρασκευής, θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας.

Ο πρωτοπόρος Οπούντιος Μαρτίνου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Α.Ε Καλυβίων σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, ενώ η Δάφνη Λιβανατών θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΑΠΟ Αταλάντης.

Ως γνωστόν, εμείς θα δώσουμε τα δικά μας προγνωστικά για τα έξι παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής και εσείς μετά επειδή δεν θα συμφωνείτε και θα μας κατηγορείτε πως αβαντάρουμε ομάδες λόγω των προγνωστικών μας σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν υπάρχει στοίχημα, θα μας βρίζετε. Καλά πάει αυτό…

Όπως και να έχει εμείς τα προγνωστικά μας θα τα δώσουμε:

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ–> Θα πάμε με την έδρα εδώ και την πιο ποιοτική ομάδα του Άρη και θα επιλέξουμε τον άσσο.

ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ–> Δύσκολο ματς για προγνωστικό. Δύο καλές ομάδες με έμπειρο ρόστερ. Θα πάμε με την ισοπαλία και το goal-goal.

ΚΑΛΥΒΙΑ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ–> To πιο ενδιαφέρον ματς θα γίνει στο «Αλέκος Παπαγεωργίου». Μπορεί η Α.Ε Καλυβίων να σταματήσει τον Οπούντιο; Για να δούμε. Εμείς θα επιλέξουμε το Χ2 μιας και η ομάδα του Μαρτίνου είναι το φαβορί.

ΑΤΑΛΑΝΤΗΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> Όταν ανεβάζει ρυθμό η Δάφνη δύσκολα μπορείς να την σταματήσεις. Θα δυσκολευτεί και η Αταλάντη οπότε πάμε με το διπλό.

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣΚΑΛΑΠΟΔΙ–> Μπλε εναντίον Κίτρινων ή αλλιώς Λάρυμνα εναντίον Καλαποδίου. Γκολ θα δούμε σίγουρα και από τους δύο αλλά νομίζουμε πως το προβάδισμα το έχει το Καλαπόδι. Άρα goal-goal και διπλό.

ΕΘΝ. ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ–> Να βάλει δύσκολα στον Εθνικό θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός. Παίζει εντός έδρας όμως η ομάδα των Κομποτάδων και πολύ δύσκολα χάνει στην έδρα του. Οπότε άσσος…

Διαβάστε επίσης

Back to top button