Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο ΓυναικώνΠοδόσφαιρο Σάλας

Κοπή πίτας στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία (φωτογραφίες)

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτική του πίτα.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτική του πίτα.

Η ανακοίνωση:

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιτας του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών και της Ακαδημίας κοριτσιών του σωματείου μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο αναπληρωτής Δημάρχου Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ποντίκας και ο εντεταλμένος σύμβουλος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Στεργίου.

Στο σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου κ.  Νικόλαος Τσιλαλής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, τους γονείς των κοριτσιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους υπεύθυνους της Ακαδημίας, τους γιατρούς κους Χριστόπουλο, Αλεξίου, Παπαθεοδώρου και Τζίνα για την παροχή ιατρικής υποστήριξης στα τμήματα, ενώ συνεχάρη τις αθλήτριες και των δύο τμημάτων για τη μέχρι τώρα πορεία τους.

Στη συνέχεια χαιρετισμούς απηύθυναν οι κοι Παπαϊωάννου, Ποντίκας, Στεργίου και Χριστόπουλος οι οποίοι συνεχάρησαν τη Διοίκηση του σωματείου για τις μέχρι τώρα ενέργειές της, ενώ παρότρυναν τα κορίτσια να συνεχίσουν την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Για την ιστορία τα φλουριά από τις δύο Αγιοβασιλόπιτες έτυχαν από το τμήμα γυναικών στη Βασιλική Νταρλαδήμα και από την Ακαδημία στην Αγγελική Αρβανίτη, ενώ το δώρο προσφορά του καταστήματος αθλητικών Χορμόβας κέρδισε η Αφροδίτη Σπανού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομαδική φωτογράφιση και όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου σε μια αντίστοιχη τελετή.

Το Δ.Σ. του σωματείου είναι υποχρεωμένο να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Δημήτριο Χαλβαντζή για την παραχώρηση της αίθουσας στο ομώνυμο Μοτέλ για την πραγματοποίηση της ωραίας και λιτής αυτής εκδήλωσης.

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button