Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

“Έπεσε το κάστρο” του Αστέρα Σταυρού!

Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο...

Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο…

Δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, ένα πέναλτι καθαρό το οποίο δεν δόθηκε, δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ αλλά και κόκκινη κάρτα για τον Εορδαϊκό, παρόλο αυτά ο Αστέρας Σταυρού ηττήθηκε με 0-2 χάρη σε δυο τέρματα του Λεονάρντο Νίκολι.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην έδρα του…

Το ματς:

Στο 10′ ο Κακκάβας άφησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του να περάσει στον Φράγκο από τα δεξιά, ο Φράγκος έγινε κάτοχος της έβγαλε την πάσα στον Αλεξίου μέσα στην περιοχή, αυτός πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 14′ ο Adams βρήκε χώρο εντός της περιοχής του Αστέρα, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 23′ απευθείας εκτέλεση από τον Νάτσο Ροντρίγκες από τα αριστερά, με τον Ισπανό να τραντάζει το κάθετο δεξί δοκάρι του Δημητριάδη.

Κάθετη πάσα του Λάππα στον Αλεξίου, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Δημητριάδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού απομάκρυνεαπομάκρυνε, στο 25′.

Στο 30′ μαρκάρισμα πάνω στον Κακκάβα μέσα στην περιοχή, υπήρχε παράβαση η οποία δεν δόθηκε με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Στο 32′ δεύτερο δοκάρι για τον Αστέρα, όταν ο Φράγκος από τα δεξιά έκλεισε προς το κέντρο, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Δημητριάδη και κατέληξε άουτ.

Στο 39′ ο Αιχμαλωτίδης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αψιμαχία με τον Κακκάβα, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους διότι υποστηρίζουν ότι ο Αιχμαλωτίδης δεν είχε πρώτη κίτρινη κάρτα.

Στο 47′ ο Μαλισσόβας εκτελεί φάουλ από τα αριστερά, ο Αλεξίου πήρε την κεφαλιά, σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 68′ λάθος στην άμυνα του Αστέρα, ο Πούλος έδωσε πάσα στον Νίκολι και αυτός μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε για το 0-2.

Στο 72′ σουτ του Αλεξίου, ο Δημητριάδης αποκρούει και από κοντά ο Παλιαλέξης σούταρε αλλά ο Στεργιόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 84′ ο Μαλισσόβας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Δρόσος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Δημητριάδης απομάκρυνε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button