Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη της Άρσεναλ στο ντέρμπι που βάζει φωτιά στην βαθμολογία!

Νίκη της Άρσεναλ είχαμε χθες επί της αποδεκατισμένης και πρωτοπόρου Λίβερπουλ που βάζει φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα!

Νίκη της Άρσεναλ είχαμε χθες επί της αποδεκατισμένης και πρωτοπόρου Λίβερπουλ που βάζει φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα!

Η Άρσεναλ συνέχισε τα καλά αποτελέσματα καθώς η νίκη της χθες επί της Λίβερπουλ αποτελεί την τρίτη συνεχόμενη στην Premier League και την φέρνει πολύ κοντά στην πρώτη θέση, εκεί που όλα έδειχναν θολά έναν μήνα πριν.

Με την τεράστια έλλειψη του Σαλάχ καθώς και πολλών άλλων παικτών όπως Μάτιπ,Τσιμίκα και Έντο, παρατάχθηκε χθες η ομάδα του Κλοπ στο δεύτερο ματς στο πρωτάθλημα μετά την ανακοίνωση του για αποχώρηση στο τέλος της σεζόν. Ο πρώτος σκόρερ της και πρώτος σε όλη την Premier League για φέτος είναι τραυματίας από τα ματς του με την εθνική Αιγύπτου στο Πρωτάθλημα Αφρικής και περιμένουμε να επιστρέψει μετά την επόμενη αγωνιστική τουλάχιστον. Στα του αγώνα τώρα.

Η Άρσεναλ ήθελε απεγνωσμένα την νίκη σήμερα για την επιστροφή στην μάχη του τίτλου. Έχει δείξει ότι μέσα στο Έμιρεϊτς μπορεί να πραγματοποιήσει τρομερές εμφανίσεις στα ντέρμπι και αυτό έγινε. Η είσοδός της στο παιχνίδι ήταν δυνατή και στο 14’ μετά το σουτ του Μαρτινέλι, ο οποίος ήταν εξαιρετικός επιθετικά για άλλη μία φορά, ο Άλισον θα αποκρούσει, θα πάρει το ριμπάουντ ο Σάκα και θα κάνει το 1-0.

Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να κυνηγήσει και το δεύτερο γκολ το οποίο όμως θα έρθει σχεδόν από το πουθενά από την Λίβερπουλ. Ο Σαλίμπα θα κρατήσει πίσω του τον Ντίαζ για να πάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας του αλλά λόγω κακής συνεννόησης ο Ντίαζ θα χτυπήσει την μπάλα προς το τέρμα, η όποια θα βρει στα πόδια του Γκάμπριελ και θα έχουμε με αυτογκόλ το 1-1 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Το ποδόσφαιρο όμως όπως ξέρουμε όλοι μας είναι πολύ απρόβλεπτο και στο 67’ είναι σειρά του Άλισον και του Βαν Ντάικ να κάνουν ένα τραγικό λάθος συνεννόησης και τον Μαρτινέλι να εκμεταλλεύεται αυτή την συγκυρία για να κάνει το 2-1. Στο 87’ ο Κονατέ θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και το ματς κάπου εκεί θα τελειώσει. Το κερασάκι στην τούρτα θα προσθέσει στις καθυστερήσεις ο Τροσάρντ ,ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, θα βρεθεί στην περιοχή και απο κοντά θα πραγματοποιήσει το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button