Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση η Μαλεσίνα!

Στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Α.Ε Καλυβίων και την ΑΕ Μαλεσίνας η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό.

Στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Α.Ε Καλυβίων και την ΑΕ Μαλεσίνας η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό.

Με τελικό σκορ 0-3 η Μαλεσίνα κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό τα Καλύβια και είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Φθιώτιδας.

Το ματς:

Στο 1′ σουτ δυνατό του Ζυγογιάννη ο Σκοτίας με διπλή προσπάθεια απέκρουσε.

Στο 3′ γύρισμα του Σέττου Κουκσόφ και Ζυγογιάννης έκαναν την προβολή με τον Σάπιο στην προσπάθεια του να απομακρύνει την έσπρωξε στα δίχτυα. Τελικά το γκολ χρεώθηκε στον Κουκσόφ.

Στο 18′ σουτ του Παπαναστασίου από μακρινή απόσταση ο Τουρκοχωρίτης μπλόκαρε.

Προσωπική ενέργεια από τον Σέττο από τα δεξιά στο 20′, ο δεξιός μπακ της Μαλεσίνας έκλεισε προς το κέντρο έκανε το σουτ υπό πίεση του Παπαδόπουλου και η μπάλα κατέληξε εύκολα στα χέρια του Σκοτίδα.

Νεο σουτ από τη Μαλεσίνα αυτή τη φορά στο 20′ όταν ο Πατσαρούχας δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Σκοτίδας μπλόκαρε.

Δοκάρι στο 35′ για την ΑΕ Καλυβίων, όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε την προσωπική ενέργεια από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τουρκοχωρίτη.

Καταπληκτική προσπάθεια της Μαλεσίνας, βγήκε στην κόντρα επίθεση με τρεις πάσες ο Δέδες έβγαλε δεξιά στον Πατσαρούχα αυτός πάτησε περιοχή έσπασε την μπάλα για τον Δέδε ο οποίος σε κενό τέρμα πλάσαρε άουτ.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο, η Μαλεσίνα ξεκίνησε με γκολ. στο 48′ ο Ζυγογιάννης έβγαλε ωραία πάσα στον Καράι, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Σκοτίδα και πλάγια και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 54′ πάσα του Σταματάκη στον Πατσαρούχα αυτός δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα έφτασε αδύναμα στον Σκοτίδα.

Στο 57′ η Μαλεσίνα έκανε το 0-3 όταν ο Δέδες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Πατσαρούχας βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας των Καλυβίων και με κεφαλιά σκόραρε.

Στο 73′ ο Σταματάκης δοκίμασε το πόδι του εκτός της περιοχής, με τον Σκοτίδα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 78′ σέντρα του Σταματάκη από τα δεξιά, ο Σκοτίδας βγήκε μαζί με τον Σιδέρη για να απομακρυνουν στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button