ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βόκολος: «Είμαστε σε τροχιά play-offs αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Για τη σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την πορεία της ομάδας αυτή τη στιγμή μίλησε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Για τη σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την πορεία της ομάδας αυτή τη στιγμή μίλησε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Η Λαμία πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1), αύξησε τη διαφορά στο +4 και είναι πλέον σε τροχιά play-offs.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την εμφάνιση αλλά και την πορεία της ομάδας τη φετινής χρονιάς.

«Σημαντική νίκη για την ομάδα μου, σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε 100%, παρότι στο πρώτο μέρος ο Αστέρας στάθηκε λίγο πιο τυχερός και κατάφερε να προηγηθεί, κόντρα στη ροή του αγώνα. Αυτά τα παιδιά πιστεύουνε και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια μπροστά. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου.

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε τροχιά playoffs αλλά έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όπως έχω ξαναπεί αυτή η ομάδα πάει σε κάθε ματς με σκοπό τη νίκη, οπότε το μόνο που κοιτάμε είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο»

Διαβάστε επίσης

Back to top button