Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση ο Γκορτνεζιάνι

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ Β', Βασίλης Γκορντεζιάνι, μετά το κάταγμα που υπέστη στη διάφυση της κλείδας στο αριστερό του χέρι στο φιλικό κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας. #slgr #paokfc #επέμβαση #Γκορντεζιάνι

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ Β’, Βασίλης Γκορντεζιάνι, μετά το κάταγμα που υπέστη στη διάφυση της κλείδας στο αριστερό του χέρι στο φιλικό κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας.

Η επέμβαση που υποβλήθηκε ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ Β’ ήταν επιτυχημένη και ο χρόνος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στους τρεις μήνες.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ Β’ συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, δουλεύοντας τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στο τακτικό κομμάτι προκειμένου να είναι πανέτοιμοι οι παίκτες του Δικεφάλου για την πρόκληση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα φιλικά για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζονται, αφού ο ΠΑΟΚ Β’ θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Λιβαδειά για ένα δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στον Λεβαδειακό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button