Τοπικά Σπορ

Γυμναστικός Σύλλογος “Αναγέννησις” Λαμίας: Μήνας αγωνιστικών υποχρεώσεων και επιτυχιών

Μήνας αγωνιστικών υποχρεώσεων και επιτυχιών έχει αποδειχθεί ο Φεβρουάριος για το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας.

Μήνας αγωνιστικών υποχρεώσεων και επιτυχιών έχει αποδειχθεί ο Φεβρουάριος για το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας.

Στις 3/02/2024 το τμήμα της προαγωνστικής του συλλόγου μας συμμετείχε στα πλαίσια της διοργάνωσης της «3ης ΝΗΡΕΑΔΑΣ», που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Καρδίτσας. Η ομάδα μας συμμετείχε με 12 κολυμβητές-τριες παρά τις απουσίες της έχοντας νέα μέλη στην σύνθεση της.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2022/05/logolamianowsiteneo111.png

Αναλυτικά οι αθλητές της Αναγέννησης:

Καραναστάσης Θανάσης, Μαυράκη Ιωάννα, Μωρίκη Άννα, Υφαντή Σεμέλη, Γκλάβας Δημήτρης, Κατσούλα Πολυξένη, Μαργαρίτης Γιάννης, Μπλούνα Αναστασία, Ρεντζόπουλος Θάνος, Αποστόλου Κωνσταντίνα, Ζάχος Ραφαήλ, Τσιούμας Θανάσης.

Δώδεκα υπέροχα αναγεννησάκια που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κατέκτησαν 2  Αργυρά, 5 Χάλκινα αλλά και ατομικές επιδόσεις ξεπερνώντας τον εαυτό τους και αγωνίστηκαν επάξια στην αγωνιστικά δύσκολη περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Την ίδια στιγμή για το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου μας, πήρε μέρος η ομάδας το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α και Β,  με 4 αθλητές και συγκεκριμένα :

Γκαζίζωβ Θεώδορος , Χανής Κωνσταντίνος, Λάμπρου Δανάη και Παπαγεωργίου Σοφία.

Οι οποίοι πέτυχαν όλοι μεγάλα ατομικά ρεκόρ που είναι και το ζητούμενο στην ηλικία και κατηγορία που βρίσκονται δίνοντας υπόσχεση για περισσότερες προπονήσεις και μεγαλύτερα ρεκόρ στο μέλλον! Επόμενο ραντεβού για τα πιο μεγάλα μας παιδιά 16-17-18 Φεβρουαρίου, για το πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων – Παίδων/Κορασίδων!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Back to top button