Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απλά… Μέσι

Ο Αργεντίνος έκανε τα πάντα στο Ουέμπλει και η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-2 την Τότεναμ.

CHAMPIONS LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ – 2η αγωνιστική

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-4

ΓΗΠΕΔΟ: Ουέμπλεϊ

Με τον Μέσι να κάνει ένα ακόμα τεράστιο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-2 της Τότεναμ και επέστρεψε στις νίκες. Μόλις στο 2ο λεπτό οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ όταν ο Μέσι έβγαλε μαγική μπαλιά για τον Άλμπα, ο Γιορίς βγήκε χάνοντας τη φάση με τον αμυντικό της Μπάρτσα να κόβει για τον Κοουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος με την εστία ανυπεράσπιστη δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 15′ ο Λενγκλέ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.  Η Τότεναμ απείλησε στο 25′ με σουτ του Κέιν το οποίο μπλόκαρε ο Τερ Στέγκεν. Τρία λεπτά μετά ήρθε το 0-2 όταν μετά από διώξιμο ο Ράκιτιτς με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα.

Στο 36′ ο Μέσι είχε μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει το προβάδισμα της ομάδας του. Στην επανάληψη μόλις στο 47′ ο Μέσι έκανε επέλαση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά σε πανομοιότυπη φάση ο Αργεντίνος είχε και πάλι δοκάρι. Η Τότεναμ αντέδρασε και στο 52′ μείωσε με πλασέ του Κέιν ο οποίος πρώτος “χόρεψε” τον Σεμέντο.

Ο Μέσι όμως στο 56′ με πλασέ από κοντά έγραψε το 1-3 και έδωσε και πάλι προβάδισμα… ασφαλείας στην Μπάρτσα. Στο 60′ ο Σουάρες έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά έξι λεπτά μετά η Τότεναμ μείωσε εκ νέου αυτή τη φορά με σουτ του Λαμέλα που κόντραρε. Ο Λούκας στο 84′ πλάσαρε από κοντά με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει άουτ. Τελικά τη νίκη της Μπαρτσελόνα σφράγισε στο 90′ ο Μέσι όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Γιορίς και έκανε το 2-4.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τριπιέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Βανιάμα (57’Ντάιερ), Λαμέλα (79’Γιορέντε), Γουίνκς, Σον (66’Σισοκό), Κάιν, Λούκας Μόουρα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Αρτούρ (87’Βιδάλ), Μπούσκετς (92’Φερμάελεν), Κοουτίνιο (83’Ραφίνια), Μέσι, Σουάρες

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button