Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: ΠΑΣ Λαμία όπως Πανσερραϊκός για τον Τερίμ

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία.

Έφερε την ομάδα στα μέτρα του, «μέτρησε» τους παίκτες του και πλέον ανοίγει το ροτέισον ο Φατίχ Τερίμ. Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός αλλάζει ενδεκάδα σταθερά.

Στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο Τούρκος τεχνικός έδειξε πως πιστεύει πολύ στο ρόστερ του. Άφησε εκτός αποστολής σημαντικούς παίκτες (Αράο, Γεντβάι, Τσέριν) και αρκετούς ακόμη στον πάγκο (Ντραγκόφσκι, Μπακασέτα και Πέρεθ μεταξύ άλλων).

Οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν βασικοί με τον ΠΑΟΚ και το πιθανότερο είναι να πάρουν ξανά ανάσες τώρα. Ο Τερίμ πιθανότατα θα αντιμετωπίσει το ματς που ακολουθεί με τη Λαμία με τον ίδιο τρόπο που έκανε και την προηγούμενη αγωνιστική στις Σέρρες.

Σε μεγάλο βαθμό ο Παναθηναϊκός θα έχει ίδια ενδεκάδα με εκείνη απέναντι στον Πανσερραϊκό. Το ζήτημα είναι πώς θα μπορέσει ο Τερίμ να δώσει ανάσες στον φορμαρισμένο Μπερνάρ τη στιγμή που δεν θα υπάρχει και ο τιμωρημένος Μπακασέτας.

Με τον Τζούρισιτς να είναι τραυματίας, άλλο δεκάρι δεν έχουν οι «πράσινοι». Τρικ μπορούν να γίνουν, αλλά αυτό θα επηρεάσει και τον τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού». Λογικό θα είναι να μην ξεκινήσει ούτε ο Παλάσιος που έχει πάρει σερί αγώνες, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και πάλι η απόφαση για τον Αϊτόρ.

Ένας ακόμη αποκλεισμός από την αποστολή θα δείχνει ότι ο Τερίμ δεν τον βλέπει. Ακόμη και εάν ο Ισπανός δεν έχει επανέλθει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο επίπεδο που ξέραμε, υπάρχουν ακόμη πολλά ματς. Ίσως όλοι φανούν χρήσιμοι και ειδικά παίκτες με δεδομένη ποιότητα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button