Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Άνετο απόγευμα για τον Ηρακλή Ροδίτσας!

Εύκολη νίκη για τον γηπεδούχο Ηρακλή, απέναντι στην ομάδα της Ροδωνιάς, η οποία πάντως, έκανε καλή εμφάνιση, αν και έπαιζε στο Β΄μέρος με 10 παίκτες. 

Γράφει ο Γιώργος Ντζιαβίδας

Εύκολη νίκη για τον γηπεδούχο Ηρακλή, απέναντι στην ομάδα της Ροδωνιάς, η οποία πάντως, έκανε καλή εμφάνιση, αν και έπαιζε στο Β΄μέρος με 10 παίκτες.

Οι γηπεδούχοι καλύτεροι εμφανώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με 2 τέρματα στο Α΄μέρος, πέτυχαν ένα ακόμη στο δεύτερο και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας έξυπνα σε όλο το παιχνίδι, μπόρεσαν και κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, μάλιστα πολλή περισσότερη όταν έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Πάντως το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οι θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα, πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ:

12΄σουτ από κοντά του Φάκου, η μπάλα έφυγε άουτ!

14΄ο ίδιος παίκτης με προσωπική ενέργεια ξέφυγε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0.

17΄διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο σουτ του Καλύβα και στην κεφαλιά του Σκαρή, με την μπάλα να βγαίνει άουτ.

28΄ ο Κωστόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων, μετά από κόρνερ και από κοντά σημείωσε το 2-0.

30΄ωραία προσπάθεια από αριστερά για τον Τζόλη, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε σε κόρνερ.

50΄είχαμε την κόκκινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων, ως τελευταίος αμυντικός, που υπέπεσε σε φάουλ, στην προσπάθεια επίθεσης των γηπεδούχων. Πάντως το φάουλ πέρασε ανεκμετάλλευτο.

75΄απόκρουση του Ζαγγανά σε δυνατό σουτ παίκτη των παικτών της Ροδίτσας, στο ριμπάουντ ο Τσιώλης για να διαμορφώσει το τελικό 3-0

Διαιτητής της συνάντησης ο Μακαρές Κ., με βοηθούς τους Βλάχο Ε. και Γρέσπο Α.

Η ομάδα της Ροδωνιάς ευχαριστεί την ομάδα της Ροδίτσας για την φιλοξενία, της εύχεται καλή συνέχεια και οι στόχοι της να στεφθούν με επιτυχία στο τέλος της ποδ/κής περιόδου.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣ(Αχ. Καμπάς):Καρανάσιος, Παναγιωτόπουλος, Σαρρής, Hamati, Τσιώλης, Αναστασίου, Κωστόπουλος(70΄Καρπέτας), Καλύβας, Σκαρής(57΄Κάντζαρηςς), Φάκος(77΄Γκίστι), Καραπέτσας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Γ.):Ζαγγανάς, Πετρόπουλος, Κρέτσης Χ., Κόκκοτας, Γιαννούτσος(35΄Αγγέλης), Κολόκας, Κωνσταντίνου(75΄Μπακογιάννης), Γαλανός Ι., Τζόλης, Καλαντζής, Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button