Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΟ Χαλκίς: «Υπομονή μια εβδομάδα»

Υπομονή ζητά η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς μια εβδομάδα…

«Υπομονή μια εβδομάδα» ζητά με ανακοίνωση της η Χαλκίδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι για τις άδειες συμμετοχής, θα αποφασίσει η Επιτροπή Αδειοδοτησεων στις 31 Αυγούστου

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς:

«Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αφού ενημερώθηκε από τους δύο νομικούς της για το σκεπτικό της απόφασης απόρριψης όλων των τοποθετήσεων της Τρίτης 22/08 από το Διαιτητικό Δικαστήριο, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως η Ε.Π.Ο. είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις τύχες των ομάδων που (δε) θα συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι αυτή που μέχρι τέλος Αυγούστου θα εξετάσει όλους τους φακέλους, ώστε να αποφανθεί για το ποιες ομάδες δε θα μπορέσουν (βάση φακέλων) να αγωνιστούν σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι άδειες συμμετοχής θα ανακοινωθούν στις 31 Αυγούστου, όπως επίσης και ποιες ομάδες θα κληθούν να αναπληρώσουν τα κενά στο πρωτάθλημα των 18 ομάδων της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Οι Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, έχουν έγγραφη πρόσκληση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (και συγκεκριμένα από Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) για να παραστούν στην διαδικασία, ώστε να μάθουν απευθείας το αποτέλεσμα κι αν χρειαστεί να ξεκινήσουν άμεσα τις όποιες διαδικασίες για σύσταση Π.Α.Ε.

Υπομονή μια εβδομάδα…»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button