Έχει δώσει νίκες με τις επεμβάσεις του, έχει δώσει βαθμούς με τα κλεψίματα του.
Ο Αλεξέι Κοσέλεφ αποτελεί ένα από τα παραδείγματα στο ποδόσφαιρο ότι η δουλειά φέρνει αποτέλεσμα! Ο Μολδαβός γκολκίπερ ήρθε στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ Λαμία από ομάδα της Ιαπωνίας, έκανε υπομονή, δούλεψε και κατάφερε να καθιερωθεί κάτω από τα «κυανόλευκα» δοκάρια έχοντας απίστευτα χαρακτηριστικά.
Έχει καταφέρει έως τώρα να κρατήσει το μηδέν σε τέσσερα παιχνίδια της Λαμίας, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε 22 αγώνες.
Επιπλέον, έχει καταφέρει ο δίμετρος τερματοφύλακας να βρίσκεται σε δύο λίστες στης SuperLeague και μάλιστα σε μία εξ΄ αυτών να είναι και στην πρώτη θέση. Πιο συγκεκριμένα, ο Κοσέλεφ έχει 79 αποκρούσεις στο πρωτάθλημα αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στη φετινή λίγκα ενώ στα κλεψίματα βρίσκεται δεύτερος με 90.
Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε και τα δύο πέναλτι που έχει πιάσει το «χταπόδι» της Λαμίας. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τους Αθανασίου (ΠΑΣ Γιάννινα – τα δύο πέναλτι του Καρλίτος), Αναγνωστόπουλο (Κηφισιά) και Νόα Μπάουμαν (ΟΦΗ).
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο lamiasports.com. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Εντάξει