Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Διπλό ημίχρονο… ισοπαλία τελικό στις Μεξιάτες!

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Μεξιατικός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΠΑΟ Ανθήλης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Μεξιατικός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΠΑΟ Ανθήλης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά βαθμούς και εντυπώσεις.

Αν και προηγήθηκε με 0-2 σκορ στο ημίχρονο η ομάδα της Ανθήλης, ο Μεξιατικός απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 7΄ο Δημήτρης Λέντας, ο οποίος σκόραρε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοκκορέ από τα δεξιά με δυνατή κεφαλιά.

Λίγο αργότερα, ο Δρακάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τον Μεξιατικό, δυνατή κεφαλιά του Ζαπαντιώτη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπροθανάση για τους γηπεδούχους από καλή θέση, η μπάλα και πάλι άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Λαθύρη.

Στο 27΄κεφαλιά-σέντρα του Καραδήμου στη φάση μπήκε ο Παύλου από τα αριστερά, πάτησε περιοχή και με ωραίο πλασέ κέρδισε τον Κρητικό για το 0-2.

Σουτ του Λέντα από μακρινή απόσταση η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Ο Δρακάκης απάντησε στα σουτ για τον Μεξιατικό από πλάγια αριστερή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Σέντρα του Ντίκου από το κέντρο στα δεξιά, ο Σκούρας πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δυνατό σουτ του Χαλλή εκτός της περιοχής ο Λαθύρης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ κρατώντας το 0-2.

Στην επανάληψη, ο Μεξιατικός ανέβασε την απόδοσή του και στο 51΄ο Δρακάκης σκόραρε για το 1-2 βάζοντας ξανά την ομάδα του στο ματς. Στο 80’ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Αλεξίου να σκοράρει πέντε λεπτά μετά αφότου πέρασε στο ματς, δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στον σύλλογο των Μεξιατών.

Διαβάστε επίσης

Back to top button