ΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Μυθικός ο ΑΟ Λαμίας!

"Μπλόκαρε" τον Παναθηναϊκό ο Α.Ο Λαμίας και πήρε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του!

“Μπλόκαρε” τον Παναθηναϊκό ο Α.Ο Λαμίας και πήρε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του!

Μυθική Λαμία, ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό! Η ομάδα της Φθιώτιδας, έκανε την καλύτερη εμφάνιση της στη σεζόν, πάτησε το «τριφύλλι» 3-0 σετ δηλώνοντας «παρούσα» στη μάχη της παραμονής της Volley League.

Έριξε «βόμβα» στη Volley League γυναικών η Λαμία! Μετά το «διπλό» του Ηλυσιακού στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό, στον πρώτο γύρο ήταν η σειρά της ομάδας της Φθιώτιδας να αποκαθηλώσει τον άλλο «αιώνιο», αφού επικράτησε 3-0 σετ του Παναθηναϊκού για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Έβδομη νίκη για τη Λαμία στη φετινή Volley League, αλλά πιθανότατα από τις μεγαλύτερες τις σύγχρονης ιστορίας της. Κάζο μεγατόνων για τον κάκιστο Παναθηναϊκό που παρότι είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς, προδόθηκε από τα λάθη του γνωρίζοντας την τρίτη του ήττα φέτος.

Στην 11η θέση η Λαμία που θα δώσει μάχη για την παραμονή της στα playouts, οριστικά δεύτερος στην κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός, που δεδομένα θα πρέπει να κάνει το 3/3 στα επόμενα ματς με Απολλώνιο, Πεύκα και Ηλυσιακό.

Τα σετ: 25-22, 25-23, 28-26

Διαβάστε επίσης

Back to top button