Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠαίδων - ΝέωνΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σχολικό Πρωτάθλημα: Νίκη για το 2ο ΓΕΛ Λαμίας κόντρα στο ΓΕΛ Αταλάντης (φωτορεπορτάζ)

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Θεόφιλου Φάκου από την αναμέτρηση του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Λαμίας και το ΓΕΛ Αταλάντης - Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Θεόφιλου Φάκου από την αναμέτρηση του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Λαμίας και το ΓΕΛ Αταλάντης – Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

Στο ΔΑΚ Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου” διεξήχθη χθες 27/2/2024 αγώνας ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Λαμίας και τοΓΕΛ Αταλάντης, στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Μαθητικών Αγώνων 2024 και ήταν ο ένας ημιτελικός για την ανάδειξη του κυπελλούχου Φθιώτιδας.

Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Λαμίας, με σκορ 2-1. Τα γκολ για την ομάδα του Λυκείου της Λαμίας, πέτυχαν οι Μπαρτζώκας και Πανουργιάς στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το Λύκειο Αταλάντης μείωσε το σκορ με γκολ του Σινιάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον άλλο ημιτελικό, αναμετρήθηκαν το 1ο με το 4ο ΓΕΛ Λαμίας, τα οποία κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα αναδείχθηκαν ισόπαλα με σκορ 1-1 και στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία των πέναλτι, επικράτησε το 1ο ΓΕΛ με 4-2.

Οι ομάδες του 1ου με το 2ο ΓΕΛ, θα βρεθούν αντιμέτωπες για την κατάκτηση του κυπέλλου Φθιώτιδας και την εκπροσώπηση του Νομού μας στην επόμενη φάση, τη Πέμπτη 29 Φεβ 2024.

Διαβάστε επίσης

Back to top button