Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής

Δύο ματς ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα και δικός μας στόχος είναι το 6 στα 6.

Δύο ματς ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα και δικός μας στόχος είναι το 6 στα 6.

Το΄χουμε; Προφανώς και όχι αλλά όπως λέμε πάντα η προσπάθεια μετράει Για πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε σήμερα από παιχνίδια και παράλληλα θα δίνουμε και τα προγνωστικά μας.

Πάμε Ταμείο:

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ–> Μετά την τεράστια εντός έδρας νίκη επί του Οπούντιο Μαρτίνου το «θηρίο» του Δημήτρη Βέλλου δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στον Πελασγιακό. Θα στηρίξουμε τον άσσο.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ–> Θέλει και οφείλει να βγάλει αντίδραση η ομάδα του Οπούντιου κόντρα στον Ολυμπιακό, ένα ματς που μπορεί να κρύβει κινδύνους. Θα πάμε με τον άσσο και εδώ.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ–> Το ένα από τα δύο σημερινά ντέρμπι είναι το συγκεκριμένο. Ο Παρνασσός και ο Εθνικός θέλουν το τρίποντο και θα «παλέψουν» για αυτό. Εμείς θα στηρίξουμε τον άσσο και το γκολ-γκολ.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ–> Πολύ ενδιαφέρον ματς στον Άγιο Κωνσταντίνο, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Θα στηρίξουμε την έδρα εδώ αλλά θα δώσουμε τη διπλή μας με 1Χ.

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ –> Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ντερμπάρα ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες της Φθιώτιδας. Πλέον, έχουν άλλους στόχους αλλά αυτό μπορεί να μας δώσει εμάς ένα πολύ γεμάτο ματς με αρκετά γκολ. Θα στηρίξουμε τον άσσο εδώ αλλά θα επιλέξουμε και το γκολ-γκολ.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 – ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝ–> Τέλος, έχουμε το ματς που είδαμε και πριν από λίγες ημέρες στα ημιτελικά του Κυπέλλου Φθιώτιδας. Η Μαλεσίνα θέλει τη νίκη πάση θυσία για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, ενώ από την άλλη η Α.Ε Καλυβίων «κυνηγάει» την 4η θέση στο πρωτάθλημα και είναι θέμα γοήτρου να πάρει το διπλό. Θα δούμε γκολ και από τους δύο, οπότε θα επιλέξουμε το γκολ-γκολ αλλά θα πάμε και με τον άσσο ως σημείο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button