ΠαρασκηνιοΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Έκανε τα μαγικά του ο Πουλικίδης για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ!

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με 0-2 από τον ΠΑΟΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή όχι κάποιον ποδοσφαιριστή αλλά τον διαιτητή Πουλικίδη.

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με 0-2 από τον ΠΑΟΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή όχι κάποιον ποδοσφαιριστή αλλά τον διαιτητή Πουλικίδη.

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ των Τάισον και Μπάμπα στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία, πήρε το διπλό με 2-0 και συνέχισε το σερί της εκτός έδρας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Αντίθετα, για την Λαμία, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, αλλά και το τέταρτο σερί ματς στο θεσμό που απέτυχε να γευτεί το τρίποντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μία Λαμία που με το «καλημέρα» βρέθηκε σε θέση άμυνας. Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε ασφυκτικά την αντίπαλό του με την ελπίδα να φτάσει στο γκολ. Εκ του αποτελέσματος όμως, όσες φορές κι αν φλέρταρε με το 0-1 είδε τις επιθετικές του προσπάθειες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Μεγαλύτερη εξ αυτών, η φάση στο 25’, όταν μετά από γύρισμα του Μπάμπα και με τον Κοσέλεφ εξουδετερωμένο ο Σαμάτα μπερδεύτηκε και δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντινή απόσταση μπροστά σε κενό τέρμα.

Στα αξιοσημείωτα του πρώτου ημιχρόνου ήταν επίσης ο τραυματισμός του Ρούμπεν Μαρτίνεθ στο 29’ για τη Λαμία, που αποχώρησε από το ματς, όπως επίσης και αυτός του Σαμάτα στο 36’ για τον ΠΑΟΚ, που έφυγε κουτσαίνοντας με τον Μπράντον Τόμας να τον αντικαθιστά.

Η ομάδα του Λουτσέσκου επέμενε να «βομβαρδίζει» τη Λαμία για το γκολ και στην επανάληψη, αλλά το μπαράζ χαμένων ευκαιριών συνεχιζόταν για τους φιλοξενούμενους, ώσπου στο 71’ τελικά λυτρώθηκαν.

Ο Μεϊτέ τροφοδότησε τον Τάισον και ο τελευταίος με συρτό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοσέλεφ για το 0-1. Η Λαμία ως το φινάλε δεν κατάφερε να αντιδράσει για να αποσοβήσει την ήττα και στο 92’ ήρθε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ με τον Μπάμπα για να «σφραγίσει» το τρίποντο.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ 0-2

ΛΑΜΙΑ (4-3-3): Κοσέλεφ – Πέδρο Αμαράλ (80’ Βασιλαντωνόπουλος), Τζανετόπουλος (80’ Κοντονίκος), Κορνέζος, Παπαδόπουλος – Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ (29’ λ. τρ. Τζανδάρης)- Σλίβκα, Τσιλούλης, Μάλτσι (60’ Τσούκαλος)

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Ότο (75’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ (85’ Τσιγγάρας), Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς (75’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (85’ Μουργκ), Τάισον – Σαμάτα (36’ λ. τρ. Μπράντον Τόμας)

Διαβάστε επίσης

Back to top button