Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Ήττα για τον Αστέρα των πολλών απουσιών!

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού αγωνίστηκε στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού αγωνίστηκε στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή.

Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα ταξίδεψε στην Κέρκυρα με αρκετές απουσίες καθώς εκτός ήταν οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί Νίκος Μόσχος και Ζαν Ακασού, ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας και πρώτος σκόρερ Χρήστος Αλεξίου, αλλά και ο βασικός τερματοφύλακας Γιώργος Τσάμης. Ενώ εκτός ήταν και ο τραυματίας Γιάννης Κακκάβας, ο αρχηγός του συλλόγου.

Ο Σταυρός, ηττήθηκε με 2-0 σκορ από τον Αστέρα Πετριτή ο οποίος σκόραρε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο και έφτασε στο τρίποντο.

Στο 15΄ο Πούλος, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα του Μαγκλάρα.

Στο 35΄ο Σταυρός είχε μία καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Αυγουστάτο αλλά δεν τα κατάφερε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Φθιώτιδας να φτάνει ακόμη πιο κοντά στο 1-1, αλλά δεν τα κατάφερε σπαταλώντας την ευκαιρία της. Στο 55΄ λίγο μετά την χαμένη ευκαιρία του Σταυρού, ο Αστέρας Πετριτή σκοράρει με τον Κρητικό με σουτ εκτός της περιοχής για το 2-0.

Το 2-0 έμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Οι βασικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Μεντής, Γωγουβίτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός, Γεωργοπάλης, Κοιλιάρας, Γκασίδης, Γεωργακόπουλος, Τσιάβος

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Μαγκλάρας, Νάτσο Ροντρίγκες, Αυγουστάτος, Κουδουνάς, Μαλισσόβας, Παρλάντζας, Λάππας, Αντωνόπουλος, Φράγκος, Δρόσος, Μαργαρίτης

Διαβάστε επίσης

Back to top button