Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠαίδων - ΝέωνΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρόκριση στα πέναλτι για το 2ο ΓΕΛ Λαμίας! (φωτορεπορτάζ)

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Θεόφιλου Φάκου από τον χθεσινό αγώνα σχολικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Λαμίας και το 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Πλούσιο φωτορεπορτάζ εντός του άρθρου.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Θεόφιλου Φάκου από τον χθεσινό αγώνα σχολικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Λαμίας και το 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Πλούσιο φωτορεπορτάζ εντός του άρθρου.

Το 2ο ΓΕΛ Λαμίας υποδέχθηκε το 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας χθες Δευτέρα 11 Μαρ 2024, στις 12:30, στο ΔΑΚ Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου”, για τη Β΄Φάση των Πανελλήνιων Μαθητικών Αγώνων 2024.

Κατά την 90λεπτη διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, παρά την ευκαιρία που δόθηκε στην κυπελλούχο Φθιώτιδας να πάρει το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν ο αρχηγός της ομάδας Τσάτσος, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, εκτελώντας πέναλτυ που δόθηκε για αντροπή του ιδίου.

Στη συνέχεια και κατά τη διαδικασία των πέναλτυ, η Φθιωτική ομάδα κέρδισε την πρόκριση, με σκορ 4-2. Οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με τους:

2ο ΓΕΛ Λαμίας

Σέχου, Βέργιο, Σκούρα, Αντωνόπουλο, Καλλιώρα, Παπαθανασίου, Μπαρτζώκα, Τσάτσο, Πανουργιά, Κυροδήμο, Αϋφαντή και αλλαγή τον Σπαθούλα.

Στον πάγκο της ομάδας, πέραν των αναπληρωματικών Κραββαρίτη και Λίμα, παραβρέθηκαν για ψυχολογική υποστήριξη και οι τραυματίες Τσώμος και Φάκος.

2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Μαστραντωνά, Ζντράβα, Ψωμαδέλη, Τζαχόλλι, Γεωργατσώνα, Ζαχαριά, Βουρδάνο, Σουρτζή, Μούτσα, Σταγάκη και αλλαγές τους Σαββόπουλο, Ζούτσο. Στον πάγκο των αναπληρωματικών βρίσκονταν επίσης οι Καρλατήρας, Ζαχαριάδης, Τζάθας και Βούλγαρης.

Προπονητές για τις δύο ομάδες, οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Καταραχιάς Αχιλλέας, Αντωνίου Σοφία για το 2ο ΓΕΛ Λαμίας και Δεμερτζής Δημήτριος για το 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Το 2ο ΓΕΛ Λαμίας, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο αγώνα το 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς, την Τρίτη 19 Μαρ 2024 στο ΔΑΚ ΔΑΚ Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου”

Διαβάστε επίσης

Back to top button