Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Έξαλλη η ΠΑΕ Κόρινθος μετά την ήττα: «Η πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση, θα τους κλείσουμε όλους φυλακή!»

Σκληρή ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσε μετά την ήττα από τον Παναργειακό η ΠΑΕ Κόρινθος.

Σκληρή ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσε μετά την ήττα από τον Παναργειακό η ΠΑΕ Κόρινθος.

Έξαλλη είναι η ΠΑΕ Κόρινθος μετά την ήττα από τον Παναργειακό που κατά τα φαινόμενα σήμανε το τέλος των ονείρων της στη Super League 2.

«Όργια Μελιτζανίδη και βοηθού Παπαδόπουλου από τον Πειραιά στην Κόρινθο !!!!!», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Κόρινθος του Αλέξη Κούγια.

«Η βρώμικη εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει αρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο μαζί με τους Δανιήλ , Ντάσιο, Μάνδαλο, Σπυροπουλο και τον Διαμαντίδη από τη Β.Ελλάδα έχουν μεταβάλλει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε βασίλειο του παγκοσμίου παράνομου στοιχήματος», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κόρινθος και συμπληρώνει: «Σήμερα μπροστά σε 6.000 οπαδούς της Κορίνθου, από το 1′ ο πιο βρώμικος διαιτητής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ο Μελιτζανίδης , ένας διαιτητής που έβριζε τους ποδοσφαιριστές μας για να τους προκαλέσει και να τους αποβάλλει, από το 1′ μέχρι το τελευταίο, δεν σφύριξε ούτε 1 φάουλ από τα δέκα και πλέον φάουλ που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναργειακού έξω από την περιοχή τους και ανέκοψε τουλάχιστον 10 επιθέσεις μας μη αφήνοντας το πλεονέκτημα για να μη γίνει η ομάδα μας επικίνδυνη. Το αποκορύφωμα ότι δεν έδωσε 2 καταφενέστατα πέναλτι εκ των οποίων στο 1 ήταν σε απόσταση 2 μέτρων από την φάση».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Κορίνθου:

Όργια Μελιτζανίδη και βοηθού Παπαδόπουλου από τον Πειραιά στην Κόρινθο !!!!!

Η βρώμικη εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει αρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο μαζί με τους Δανιήλ , Ντάσιο, Μάνδαλο, Σπυροπουλο και τον Διαμαντίδη από τη Β.Ελλάδα έχουν μεταβάλλει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε βασίλειο του παγκοσμίου παράνομου στοιχήματος.

Σήμερα μπροστά σε 6.000 οπαδούς της Κορίνθου, από το 1′ ο πιο βρώμικος διαιτητής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ο Μελιτζανίδης , ένας διαιτητής που έβριζε τους ποδοσφαιριστές μας για να τους προκαλέσει και να τους αποβάλλει, από το 1′ μέχρι το τελευταίο, δεν σφύριξε ούτε 1 φάουλ από τα δέκα και πλέον φάουλ που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναργειακού έξω από την περιοχή τους και ανέκοψε τουλάχιστον 10 επιθέσεις μας μη αφήνοντας το πλεονέκτημα για να μη γίνει η ομάδα μας επικίνδυνη.

Το αποκορύφωμα ότι δεν έδωσε 2 καταφενέστατα πέναλτι εκ των οποίων στο 1 ήταν σε απόσταση 2 μέτρων από την φάση .

Εκείνο το οποίο ήταν εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι- στο οποίο έγινε μόνο μία φάση από ένα ανυπαρκτο φάουλ και μπήκε το γκολ τυχαία από κόντρα – όλο το παράνομο κύκλωμα στοιχήματος από την Ελλάδα μέχρι την Μαλαισία, είχαν το παιχνίδι στάνταρ διπλό λες και δεν έπαιζαν 2 πρωτοπόροι του πρωταθλήματος.

Αυτός ο αλήτης διαιτητήσ δεν μας άφησε να κάνουμε ούτε 1 φάση!

Στο γήπεδο ήταν ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Κορίνθου και όλα έγιναν ενώπιον του.

Ήθελαν να μας διαλύσουν αλλά ευτυχώς συγκρατήσαμε τον κόσμο για να μην μπει στο γήπεδο .

Η διοίκηση της Κορίνθου έχει αποφασίσει όλα όσα συνέβησαν φέτος με την ομάδα μας που αντί να πάρει μια εύκολη άνοδο με 10 βαθμούς διαφορά, η εγκληματική οργάνωση την ανάγκασε να χάσει το πρωτάθλημα, θα τα καταθέσει όλα αυτά τα στοιχεία στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Γεώργιο Οικονόμου με μηνυτήρια αναφορά και πρώτο μάρτυρα τον Δήμαρχο Κορινθίων κ Νίκο Σταυρέλη.

ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΈΔΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 64 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ,9 ΚΟΚΚΙΝΕΣ , 7 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ 1 ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΗΔΗ 3-0.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 6.000 οπαδούς μας που γέμισαν το γήπεδο και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και ότι και να κάνουν ο ΠΑΣ Κόρινθος θα βρεθεί εκεί που του αξίζει .

Θα τους κλείσουμε όλους Φυλακή !!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button