ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Ψυχικό-Έσπερος Λαμίας: Για το βήμα παραμονής

Το Ψυχικό αντιμετωπίζει τον Έσπερο Λαμίας το Σάββατο στις 16:00 για την 28η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Το Ψυχικό αντιμετωπίζει τον Έσπερο Λαμίας το Σάββατο στις 16:00 για την 28η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα προβληθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν με άλλες τρεις ομάδες στο 9-18 και χρειάζονται τη νίκη για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό.

«Έχουμε μπροστά ματς έναν ακόμα τελικό, ίσως ένα από τα πιο σημαντικό παιχνίδια, καθώς με την νίκη θα εξασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό την παρουσία μας στα play out για να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Το ματς βέβαια είναι εξίσου σημαντικό και για τον Έσπερο, ο οποίος με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την έξοδο του από τα play out, μετά τις μεγάλες νίκες που σημείωσε», δήλωσε ο Γιώργος Διαμαντάκος. «Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε, για άλλη μια φορά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, να ακολουθήσουμε το πλάνο, να παλέψουμε με το 100% των δυνάμεων μας κάθε φάση, όπως άλλωστε κάνουμε σε όλο τον 2ο γύρο και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ πως το κλειδί για να πάρουμε αυτή την πολύτιμη νίκη, θα είναι η δυνατή μας άμυνα, με το πάθος που μας χαρακτηρίζει στα εντός έδρας ματς και βέβαια συγκέντρωση 40 λεπτά», πρόσθεσε ο 29χρονος σέντερ του Ψυχικού.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνουν στις θέσεις των play in και να αποφύγουν τα play out. «Άλλος ένας τελικός μπροστά μας, έχοντας φτάσει στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς.. Ο πιο κρίσιμος αγώνας γιατί αυτός θα κρίνει αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την εισοδο μας στα play in ή θα παραμείνουμε στη μάχη των play out. Θελουμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη και για το λόγο ότι έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο όποτε έχει διπλή σημασία για εμάς ώστε να είμαστε 1-1 στα μεταξύ μας παιχνίδια με το Ψυχικό. Είναι σε πολύ καλό ρυθμό η ομάδα του Ψυχικού, ειδικά με τις αλλαγές στο ρόστερ της και κυριως εντός έδρας στον δεύτερο γύρο δύσκολα χάνει. Εμείς προερχόμαστε από δύσκολες εντός έδρας νίκες με ομάδες που κυνηγάνε την άνοδο και δείξαμε ότι ΚΑΙ θελουμε ΚΑΙ μπορούμε. Θα δώσουμε το 150% και θα ματώσουμε για τη νίκη. Κάθε κατοχή , κάθε διεκδικησιμη μπάλα μπορεί να είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα», τόνισε ο 33χρονος γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Νώντας Παπαντωνίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button