Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έκανε το βήμα παραπάνω ο Γκροντεζιάνι του ΠΑΟΚ!

Σε ομάδα του εξωτερικού θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Βασίλης Γκροντεζιάνι.

Σε ομάδα του εξωτερικού θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Βασίλης Γκροντεζιάνι.

Η ομάδα από τη Γεωργία ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ, Βασίλη Γκορντεζιάνι, που συμφώνησε να ενταχθεί στην Ντιναμό Τιφλίδας.

«Συμφωνία επήλθε μεταξύ της Ντιναμό Τιφλίδας και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για τη μεταγραφή του Βασίλειου Γκορντεζιάνη. Ο επιθετικός της ομάδας κάτω των 21 ετών της Γεωργίας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τιφλίδας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπεγράφη μέχρι το τέλος του 2026», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας από την Τιφλίδα.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ Β, με συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην πιο δημοφιλής ομάδα της Γεωργίας απ’ όπου έλκει και την καταγωγή του.

«Ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι είναι μέλος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις ηλικίες του ελληνικού συλλόγου, ενώ φόρεσε δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Ο Γκορντεζιάν αγωνίστηκε τελευταία φορά στον ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος παίζει στο δεύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Συνολικά, ο νεαρός κεντρικός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ Β, έχει 11 γκολ και 4 ασίστ. Όσον αφορά την καριέρα του Γκορντεζιάνι στην εθνική ομάδα, έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με την ομάδα U-21 της Γεωργίας και έχει πετύχει ένα γκολ.

Ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι θα ενταχθεί στην Ντιναμό Τιφλίδας αμέσως μετά τη συνάντηση με την εθνική ομάδα U-21», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ντιναμό.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button