Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρώην παίκτης των Ρεάλ, Τσέλσι και ΑΕΛ χωρίζει τη γυναίκα του γιατί τα παιδιά δεν είναι δικά του!

Απίθανα πράγματα με τον Γκέρεμι, άλλοτε σταρ των Ρεάλ και Τσέλσι, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛ.

Απίθανα πράγματα με τον Γκέρεμι, άλλοτε σταρ των Ρεάλ και Τσέλσι, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛ.

Χωρίζει τη γυναίκα του γιατί σύμφωνα με ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ αντιλήφθηκε πώς τα 2 παιδιά τους δεν είναι δικά του!

Στα 45 του πλέον χρόνια ο Γκέρεμι έχει πίσω του μία πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα και ενώ έχει κατακτήσει 2 Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο Πρωταθλήματα Αγγλίας με την Τσέλσι, ένα στην Ισπανία με τη Ρεάλ και μεταξύ άλλων και ένα ολυμπιακό μετάλλιο με το Καμερούν. Επίσης η τελευταία του χρονικά ομάδα ήταν η ΑΕΛ.

Ο βετεράνος χαφ λοιπόν έχει βρεθεί πρωταγωνιστής σε μία απίθανη ιστορία. Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα που ανέδειξε η SUN (και έχουν φέρει στην επιφάνεια αρκετά αγγλικά ΜΜΕ αλλά και αφρικανικά media) ο ίδιος διαπίστωσε μέσα από αυτά (αλλά και από εξέταση DNA) πώς τα 2 παιδιά που έχει με τη γυναίκα του δεν είναι δικά του αλλά είναι του πρώην άντρα της συζύγου του! Τα δύο παιδιά του ζεύγους που είναι δίδυμα έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο του 2008, τέσσερα χρόνια πριν τον γάμο του με τη Λάουρε Βερλίνε.

Η πλευρά του Γκέρεμι τονίζει πώς αυτή η αποκάλυψη τον διέλυσε ψυχολογικά και πώς η γυναίκα του τον… κατέστρεψε. Έτσι έχει δρομολογήσει την απαιτούμενη διαδικασία για να τη χωρίσει!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button