Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σε… επιφυλακή στο Μαρόκο ο Ελ Χατζάμ

Οι υπεύθυνοι της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου ανακοίνωσαν ότι ο -γεννημένος στη Γαλλία- αμυντικός Ουαλίντ Ελ Χατζάμ έχει τεθεί σε… επιφυλακή, προκειμένου να είναι έτοιμος, εφόσον χρειαστεί, να αντικαταστήσει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει του Μουντιάλ τον δεξιό μπακ, Ναμπίλ Ντιράρ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη γάμπα.

Ο 32χρονος Ντιράρ αποκλείστηκε από το φιλικό που θα δώσει σήμερα (19:00) το αφρικανικό συγκρότημα με την Εσθονία στο Ταλίν και το οποίο είναι το τελευταίο για την Εθνική ομάδα του Μαρόκου πριν από το Μουντιάλ.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ντιράρ έχει χάσει και τα τρία φιλικά που έδωσε η ομάδα από τη Βόρεια Αφρική τις τελευταίες 15 ημέρες πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία, όπου θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 2ου ομίλου το Ιράν, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Ο Ντιράρ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ, ήταν βασικός στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου στα προκριματικά του Μουντιάλ και μάλιστα σκόραρε στο αποφασιστικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο μεταξύ, ο Ελ Χατζάμ έκανε το Μάρτιο το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου, σε φιλικό με το Ουζμπεκιστάν, ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στην 23μελή αποστολή για τη Ρωσία που ανακοίνωσε ο Ερβέ Ρενάρ.

Ο 27χρονος άσος αγωνίζεται στην Αμιάν και έθεσε… υποψηφιότητα για την Εθνική ομάδα ύστερα από την «παρθενική» σεζόν της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button