ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας-Αμύντας: Μάχη επιβίωσης

Ο Έσπερος Λαμίας αντιμετωπίζει τον Αμύντα το Σάββατο στις 16:00 για την 29η αγωνιστική.

Ο Έσπερος Λαμίας αντιμετωπίζει τον Αμύντα το Σάββατο στις 16:00 για την 29η αγωνιστική. Στιγμιότυπα από το παιχνίδι θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ ολόκληρη την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι, που τρέχουν ένα σερί επτά νικών στην έδρα τους, θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν και την τελευταία ελπίδα αποφυγής των play out. «Το Σάββατο έχουμε τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στην έδρα μας, απέναντι στην πολύ μαχητική ομάδα του Αμύντα. Είναι ένα παιχνίδι τελικός για εμάς και με την δύναμη του κόσμου μας αλλά και το πάθος που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο 25χρονος γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Γιάννης Νικολαΐδης.

Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για το ροζ φύλλο αγώνα γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό να υποβιβαστούν απευθείας μαθηματικά. «Ξεκάθαρα πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και έχουμε ευκαιρία να μπούμε στα πλέι άουτ και να σώσουμε την κατηγορία. Όλοι θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό στο γήπεδο, για να πάρουμε το παιχνίδι με τον Έσπερο», τόνισε ο 20χρονος φόργουορντ του Αμύντα, Άγγελος Δαμιανός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button