Τοπικά Σπορ

Πρεμιέρα με το αριστερό… για τους Αμφικτύονες Λαμίας! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής Χάντμπολ ανδρών, οι Αμφικτύονες Λαμίας αγωνίστηκαν εκτός έδρας με τη Δόξα Βύρωνα.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής Χάντμπολ ανδρών, οι Αμφικτύονες Λαμίας αγωνίστηκαν εκτός έδρας με τη Δόξα Βύρωνα.

Πρεμιέρα με το αριστερό… για τους Αμφικτύονες Λαμίας, οι οποίοι για την 1η αγωνιστική της Β΄Εθνικής Χαντμπολ ανδρών αντιμετώπισαν εκτός έδρας τη Δόξα Βύρωνα, γνωρίζοντας την ήττα με 26-25.

Καλή εμφάνιση για την ομάδα της Λαμίας, η οποία αν και ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της παρουσιάστηκε αρκετά έτοιμη για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Στο ματς ο Όρκας της Δόξας αποβλήθηκε αρκετά νωρίς με κόκκινη κάρτα, αρκετές οι δίλεπτες αποβολές από τους διαιτητές του αγώνα και αρκετά παράπονα και από τις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Βύρωνα είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 17-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο αυτά, οι Αμφτικτύονες Λαμίας ανέβασαν την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα που έπαιρναν με τις δίλεπτες αποβολές των αντιπάλων, κατάφεραν να μειώσουν και να φτάσουν τη διαφορά στον 1 πόντο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 26-25.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, στην ομάδα της Δόξας Βύρωνα αγωνίζεται ο Λαμιώτης αθλητής, Δημήτρης Ξεσφίγγης ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Αθήνας.

Τα ημίχρονα: 17-12 και 26-25

Την αποστολή της Δόξα Βύρωνα αποτέλεσαν οι εξής: Ξηρόπουλος, Καραγεώργος, Μαυρομάτης (8), Τσερπές (3), Ξεσφίγγης, Ορκας (4), Στυλιανός (4), Στεφανίδης (4), Μαυρομάτης Κ. (1), Συνοδινός, Κρανιώτης, Λάλας (1), Σχοινοχωρίτης (1), Λουρίδας, Πολυτσόπουλος, Καραμολέγκος

Την αποστολή των Αμφικτυόνων Λαμίας αποτέλεσαν οι εξής: Παπαδούκας, Ζαγκότσης, Λαμπράκης (2), Δέλιας, Αργυρόπουλος (5), Σιάππας (3), Πουγκακιώτης (1), Ρούσσος (2), Καραγιάτσιος, Νταφλούκας (5), Βλάχος, Ματζώρος (7), Πιτσογιάννης

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button