Τοπικά Σπορ

Έρχεται το 15ο Επετειακό Μονοπάτι Παρνασσού 2024!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας "Ο Διόνυσος" διοργανώνει το «15ο Επετειακό Μονοπάτι Παρνασσού 2024», μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση Αγώνων Βουνού & Αγώνων Δρόμου, που λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη περιοχή της Αμφίκλειας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας “Ο Διόνυσος” διοργανώνει το «15ο Επετειακό Μονοπάτι Παρνασσού 2024», μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση Αγώνων Βουνού & Αγώνων Δρόμου, που λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη περιοχή της Αμφίκλειας.

Οι αγώνες θα διαρκέσουν 2 ημέρες και περιλαμβάνουν 7 ξεχωριστές διαδρομές, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες τρεξίματος σε μια περιοχή πλούσια σε φυσική ομορφιά και ιστορία.

Την 1η ημέρα των αγώνων, Σάββατο 27 Απριλίου, θα λάβουν χώρα οι 3 Παιδικοί αγώνες (800μ, 1000μ & 1400μ), προσφέροντας στους μικρούς δρομείς την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια, ακολουθεί ο αγώνας “Αμφίκλεια City Trail” με μια διαδρομή 4χλμ που διασχίζει τους παραδοσιακούς δρόμους και τα στενά της κωμόπολης. Μετά τις απονομές ακολουθεί Pasta Party για όλους τους συμμετέχοντες και όλες τις συμμετέχουσες από τον σεφ Φώτη Παρασκευαΐδη.

Την 2η ημέρα, Κυριακή 28 Απριλίου, οι διαδρομές των 3 αγώνων βουνού (8,5χλμ, 12χλμ & 25,2χλμ) θα αποζημιώσουν τους αθλητές μέσα από μονοπάτια και δασικούς δρόμους του Παρνασσού και της Αμφίκλειας, με ωραία θέα και ιδιαίτερο φυσικό κάλλος. Οι δρομείς θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις όπως η ανάβαση σε υψηλές κορυφές, η κατάβαση στην περίφημη σάρα και η διάσχιση εντυπωσιακών τοπίων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο, με προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς η οργανωτική επιτροπή θέτει ως προτεραιότητα την διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και του οικοσυστήματος της περιοχής.

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα εδώ:

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2024 by ATHLETOPIA

Οι εγγραφές κλείνουν στις 18 Απριλίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:
• στην ιστοσελίδα μας: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
• στις σελίδες μας στο Facebook: monopatiparnassou και: dionisosamfiklias
• στο Instagram: @monopati_parnassou

Σας περιμένουμε όλους και όλες στην Αμφίκλεια το διήμερο 27-28/4/2024.

Διαβάστε επίσης

Back to top button