Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φάσεις και γκολ από το παιχνίδι Μεξιατικός – Α.Ο Τσούκας! (vid)

Με ένα χορταστικό 2-2 αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν ο Μεξιατικός και ο Α.Ο Τσούκας. Δείτε φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση.

Με ένα χορταστικό 2-2 αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν ο Μεξιατικός και ο Α.Ο Τσούκας. Δείτε φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, ώρα 4 μ.μ., διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ και στον Α.Ο. ΤΣΟΥΚΑΣ, στο γήπεδο των Μεξιατών.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με τελικό σκορ 2 – 2. Η τελευταία αγωνιστική της σεζόν ξεκινήσαμε με κάποιες δοκιμές και αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουμε αρκετά νωρίς στον αγώνα όμως ο αμυντικός της Τσούκας κατάφερε να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Αναπάντεχα, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ προσφέροντας στην φιλοξενούμενη ομάδα ένα έτοιμο γκολ, φάση τετ α τετ. Το ημίχρονο έληξε με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με μια πιο ορθολογική διάταξη της ομάδας, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, έπειτα από πίεση της ομάδας μας ψηλά στο αμυντικό τρίτο του αντιπάλου, ο Άρης Στεφανής πραγματοποίησε μια ωραία πάσα προς τον Θαλή Παππά ο οποίος με ένα όμορφο συρτό δυνατό σουτ σκόραρε. Όμως πάλι σε μια στιγμή αδράνειας της ομάδας μας σε μια φάση κόρνερ δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από την Τσούκα, μια ωραία κεφαλιά του προωθημένου αμυντικού της Τσούκας, ο οποίος βρέθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι. Για μια ακόμη φορά, ο Κώστας Αλεξίου σκόραρε ένα κρίσιμο για την ομάδα μας γκολ, με ένα δυνατό σουτ με το αριστερό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από ασίστ του Αποστόλη Ζαπαντιώτη.

Το τελικό σκορ του αγώνα έληξε με 2 – 2 ενώ το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 0 – 1.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Α.Ο. ΤΣΟΥΚΑΣ καλές διακοπές, να έχει μια καλή προετοιμασία και εις το επανιδείν για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με υγεία σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα.

Δείτε εδώ τον αγώνα με τα χρονικά σημεία των φάσεων και των γκολ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button