Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Α.Ε Μαλεσίνας: Αναλυτικά το πρόγραμμα των μπαράζ

Α.Ε Μαλεσίνας: Αναλυτικά το πρόγραμμα των μπαράζ

Α.Ε Μαλεσίνας: Αναλυτικά το πρόγραμμα των μπαράζ

Αν και είναι νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε όλες τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Α.Ε Μαλεσίνας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, γνωρίζουμε το πρόγραμμα της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω:

Ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο Crowne Plaza η κλήρωση των ομίλων του πρωταθλήματος πρωταθλητριών των ΕΠΣ για τον προβιβασμό στην Γ’ Εθνική της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Την κλήρωση διενήργησε ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας ενώ την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Στο ειδικό πρωτάθλημα για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική θα συμμετάσχουν οι 53 πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι 3 δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά 56 ομάδες.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός, 1 ρεπό). Από τους 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, οι οποίοι προέκυψαν από την κλήρωση, θα προβιβασθούν οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής  κατάταξης κάθε ομίλου. Συνολικά 24 ομάδες θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2024–25.

Διαβάστε επίσης

Back to top button