ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων με Λαμία ο ΠΑΟΚ!

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέλει να βοηθήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ γι’ αυτό και καθιερώνει την έκδοση παιδικών εισιτηρίων, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέλει να βοηθήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ γι’ αυτό και καθιερώνει την έκδοση παιδικών εισιτηρίων, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Ένα από τα πολλά μέτρα που προέκυψαν με τον νέο αθλητικό νόμο αφορά την έκδοση εισιτηρίων από μικρά παιδιά, που μέχρι μια ηλικία (12 ετών) έμπαιναν δωρεάν στο γήπεδο, συνοδευόμενα από τους γονείς τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Λαμία θα ισχύσουν μειωμένα παιδικά εισιτήρια σε όλες τις θύρες, εκτός από εκείνες των VIP.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (02.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (03.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα

Τιμή Κανονικού

Τιμή Παιδικού

1

€30

€15

2, 3

€20

€15

4

€10

€5

5, 6

€15

€10

7, 7Α, 8

€10

€5

VIP

€80

VIP Α

€80

Κανάλια Πώλησης

Α. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων/εισ.διαρκείας.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου είναι εφικτή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας και αφορά ανήλικους κάτω των 18 ετών. Η είσοδος τους στο γήπεδο θα γίνει με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button