Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Λαμία: Δικάστηκε ο 52χρονος που πέταξε μπουκάλι τραυματίζοντας διαιτητή – οι ποινές που του επιβλήθηκαν!

Λαμία: Δικάστηκε ο 52χρονος που πέταξε μπουκάλι τραυματίζοντας διαιτητή – οι ποινές που του επιβλήθηκαν!

Mε χρηματική ποινή 8.500 ευρώ και απαγόρευση παρακολούθησης των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ για δύο έτη με ταυτόχρονη παραμονή στο οικείο αστυνομικό τμήμα δύο ώρες πριν ως και δύο ώρες μετά κάθε αγώνα τιμωρήθηκε ο 52χρονος άνδρας αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφωρου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ένωση 2010 και την ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ, διότι πέταξε μπουκάλι και τραυμάτισε τον διαιτητή της συνάντησης.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι που έκρινε τον πρωταθλητή του ομίλου και την άνοδο από την Β’ στην Α’ κατηγορία της Φθιώτιδας διεκόπη στο 87′ μετα την ρίψη του αντικειμένου.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της ρίψης αντικειμένου και της ελαφράς σωματικής βλάβης και αφού δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου -στο πλαίσιο του νέου αθλητικού νόμου- τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή 8.500 ευρώ και απαγόρευση παρακολούθησης των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ για δύο έτη με ταυτόχρονη παραμονή στο οικείο αστυνομικό τμήμα δύο ώρες πριν ως και δύο ώρες μετά κάθε αγώνα

Στην κατάθεση τους οι μάρτυρες υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι από την αρχή του παιχνιδιού ο κατηγορούμενος ήταν ευγενικός και κόσμιος. Η συμπεριφορά του δεν έδειχνε καμία πρόθεση να βλάψει άνθρωπο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ραχών Χρήστος Σολοπουλος αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας τον χαρακτήρισαν ως ένα από τα πιο αγαπητά, ήρεμα και βοηθητικά άτομα του χωριού τους έχει μάλιστα σώσει και άνθρωπο στο παρελθόν εισπράττοντας θαυμασμό και ευγνωμοσύνη από όλη την περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Συνήγοροι και μάρτυρες χαρακτήρισαν την πράξη του ως μια ενστικτώδη αντίδραση αγανάκτησης που σε καμία περίπτωση δεν είχε στόχο τον διαιτητή αφού άλλωστε δεν ήταν ακίνητος αλλά προχωρούσε προς τη σέντρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button