FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Η ήττα του ΠΑΣ Λαμία από την Ξάνθη φέρνει αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΣ Λαμία δυσκολεύτηκε να πετύχει έστω τουλάχιστον γκολ και γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-1 από την Ξάνθη του Μίλαν Ράσταβατς.

Την αναμέτρηση έκρινε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβάρο Μεχία στο 34΄, όπου η μπάλα πήγε στο «Γ» του τέρματος του Νίκου Μελίσσα.

Η ήττα αυτή, εκτός ότι βάζει τον ΠΑΣ με το αριστερό στο 2018, φέρνει και αρκετά προβλήματα καθώς ακολουθούν αναμετρήσεις φωτιά, όπου θα πρέπει η Λαμία να συλλέξει βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική η φθιωτική ομάδα πάει στο Καραϊσκάκη για να παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ μετά παίζει εντός έδρας με τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης.

Η 19η αγωνιστική θα βρει την Λαμία να παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (μέχρι στιγμής) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι δύσκολες αναμετρήσεις συνεχίζονται και στην 20η και 21η αγωνιστική καθώς το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια των Ατρομήτου και Πανιωνίου.

Όπως βλέπετε οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι όχι μόνο φωτιά αλλά κάτι παραπάνω για να «μαζέψει» η Λαμία τους βαθμούς που χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button