Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστροφή Χουάνγκ για μεγάλη ελληνική ομάδα – Νο1 στόχος το καλοκαίρι

Τον θέλει πολύ ο κόουτς, "ψάχνεται" να φύγει από Σερβία.

Τον θέλει πολύ ο κόουτς, “ψάχνεται” να φύγει από Σερβία. Στον Ολυμπιακό μπορεί να έπαιξε λίγο, όμως μέσα σε μία σεζόν κατάφερε να κάνει την διαφορά. Αν επιστρέψει για ΑΛΛΟΝ ελληνικό σύλλογο, θα πρόκειται για τη βόμβα του καλοκαιριού…

Η ίντριγκα δεν απουσιάζει ποτέ από τις μεταγραφικές περιόδους στην Ελλάδα και το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Ήδη γίνεται πολλή κουβέντα για την πιθανότητα η ΑΕΚ να “χτυπήσει” πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, με δύο πολύ δυνατές περιπτώσεις να βρίσκονται στο προσκήνιο!

Αρχικά, πρέπει να διευκρινιστεί πως οι Κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να κινηθούν για την αγορά κεντρικού χαφ ικανού να κάνει τη διαφορά. Αυτή η επιδίωξή τους έχει με τη σειρά της “φουντώσει” τα σενάρια, που κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση κάποιου εκ των βασικών μέσων της ΑΕΚ. Ίσως δηλαδή η Ένωση σκοπεύει να πουλήσει Σιμάνσκι ή Γιόνσον (σ.σ. μάλλον… απίθανο να ισχύει αυτό για τον Πινέδα), γι’ αυτό και βγαίνει στην αγορά για χαφ. Αυτό ωστόσο, δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από εικασία τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αντιθέτως, η αναζήτηση για κεντρικό χαφ επιπέδου δεν είναι εικασία, αλλά πραγματικότητα για την πρωταθλήτρια Ελλάδας. Μάλιστα, ψηλά στη λίστα της εξακολουθεί να βρίσκεται ένας… παλιός γνώριμος από τα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος για τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ!

Ο Νοτιοκορεάτης άσος φέρεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από τον Ερυθρό Αστέρα, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Οι Κιτρινόμαυροι τον έχουν στα υπ’ όψιν τους εδώ και καιρό, συγκεκριμένα από την περίοδο που αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό. Ο Χουάνγκ έπαιξε στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ τον περασμένο Αύγουστο, όταν τελικά μετακόμισε στη Σερβία, αλλά κυρίως τον Ιανουάριο.

Η Ένωση δεν κατάφερε να τα βρει με τον Ερυθρό Αστέρα και έτσι δεν απέκτησε τον Χουάνγκ, καταλήγοντας στην αγορά του Λιούμπισιτς. Εντούτοις, το καλοκαίρι αναμένεται να επανέλθει δυναμικά για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, έχοντας τη δυνατότητα να του προσφέρει ιδιαίτερα δελεαστικό συμβόλαιο. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να αγωνιστεί εκ νέου στο Champions League, που αποτελεί ξεκάθαρο στόχο τόσο για την πρωταθλήτρια Ελλάδας όσο και για τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν επίσης την περίπτωση του φευγάτου από τον Ολυμπιακό, Μαντί Καμαρά!

Ο άσος από τη Γουινέα ανήκει στους Ερυθρόλευκους και απλώς περιμένει να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Άλλωστε, δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων, προπονείται με τη Β’ ομάδα και θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν στις 30 Ιουνίου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν πως ο Καμαρά θα είναι σύντομα ελεύθερος, αλλά παρ’ όλα αυτά η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν καθίσταται. Ο Αφρικανός μέσος έχει τις… κεραίες του στραμμένες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι στην Ελλάδα, γι’ αυτό άλλωστε πίεσε να φύγει από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα.

Κατά καιρούς, έχει γίνει λόγος για ενδιαφέρον ομάδων όπως η Σεβίλλη, συλλόγους δηλαδή που αν επιβεβαιωθεί πως ενδιαφέρονται για τον Καμαρά, θα αποτελέσουν δεδομένα σημαντικούς ανταγωνιστές για την ΑΕΚ. Παράλληλα, το κασέ του άσου Ολυμπιακού είναι αρκετά υψηλό, κάτι που σε συνάρτηση με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παίκτη και τα προβλήματα που δημιουργεί συχνά πυκνά, “γεννά” αμφιβολίες σχετικά με το αν αξίζει να γίνει τόσο μεγάλη επένδυση στο πρόσωπό του.

πηγή: SportDog.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button