Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει την επόμενη πρόταση πολλών εκατομμυρίων ο Μελισσανίδης

Οι εμφανίσεις της φετινής ΑΕΚ, τόσο στη Σούπερ Λιγκ, όσο και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο, έχουν βάλει στο στόχαστρo ομάδων του εξωτερικού αρκετούς παίκτες ενόψει καλοκαιριού.

Οι εμφανίσεις της φετινής ΑΕΚ, τόσο στη Σούπερ Λιγκ, όσο και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο, έχουν βάλει στο στόχαστρo ομάδων του εξωτερικού αρκετούς παίκτες ενόψει καλοκαιριού. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκλας Ελίασον.

Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στο «παλμαρέ» της ΑΕΚ φέτος, είναι το γκολ του Ελίασον με τον Ολυμπιακό στην «ΟΠΑΠ Αρένα». Το τέρμα του Σουηδού στο 90+1’, παρά την καλύτερη εικόνα των «ερυθρολεύκων», επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στοιχήματος, δίνοντας τους τρεις πόντους στην «Ένωση».

Αυτό ήταν το έκτο γκολ φέτος, ενώ ο 28χρονος έχει δώσει και 11 ασίστ στους συμπαίκτες του. Επιδόσεις που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες απο το εξωτερικό, αν και άμεση ανησυχία δεν υπάρχει, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να του «χτυπήσει» την πόρτα και η Εθνική Σουηδίας το επόμενο διάστημα. Και τότε, η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα εκτοξευθεί πάνω από τα τρία εκατομμύρια ευρώ που βρίσκεται τώρα.

Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στα εναπομείναντα παιχνίδια για το κουπόνι ΟΠΑΠ των πλέι οφ, τότε ας έχουν το νου τους στη Νέα Φιλαδέλφεια για μία επικείμενη πρόταση.

Σε αυτή την περίπτωση, η διοίκηση δεν θα αρκεστεί σε μία τιμή που δεν συναντά τις προσδοκίες της, οι οποίες δεν είναι και χαμηλές…

πηγή: KingBet.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button