Τοπικά Σπορ

Πρόσκληση για τον 2ο Ποδηλατικό event “Goulinas Volcano Enduro”

Το event που όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου περιμέναν …έρχεται στις 13 & 14 Απριλίου 2024, στην Σπερχειάδα!

Το event που όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου περιμέναν …έρχεται στις 13 & 14 Απριλίου 2024, στην Σπερχειάδα!

Το «Goulinas Volcano Enduro» περί ου ο λόγος το οποίο αποτελεί το 2ο αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series 2024, θα πραγματοποιηθεί στη δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Σπερχειάδα, με τον πανέμορφο ορεινό της όγκο!

Οι νέες διαδρομές που έχουν «χαραχτεί» στο όρος Γουλινάς (υψομ. 1460 μ.) που βρίσκεται πάνω από τη Σπερχειάδα (Race Village), είναι έτοιμες να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία των έμπειρων αλλά και των αρχάριων αναβατών που αναζητούν αδρεναλίνη, ταχύτητα και τεχνική. Τα φυσικά μονοπάτια σε ηφαιστιογενές περιβάλλον, απαράμιλλης ομορφιάς, με εναλλαγές του αλπικού τοπίου, σε έλατα και δέντρα, υπόσχονται να αφήσουν κάθε επισκέπτη με τις καλύτερες των αναμνήσεων.

Τους αναβάτες περιμένουν πέντε πανέτοιμες σπάνιας ομορφιάς μονοπατικές διαδρομές από την κορυφή του όρους Γουλινά μέχρι τις παρυφές της Σπερχειάδας με φυσικά άλματα, να ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τους παλμούς των αναβατών στα ύψη.
Ο Σύλλογος Goulinas Adventure σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μακρακώμης έχουν αναλάβει την διεξαγωγή του αγώνα!

Το race village (38°54’18.0″N 22°07’38.4″E) όπου θα χτυπάει η καρδιά του event, θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Σπερχειάδας, στην πανέμορφη πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Σας περιμένουμε!

Διαβάστε επίσης

Back to top button