Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Φώναξε παρών» ενόψει Μπριζ ο Τάισον!

«Παρών» ενόψει της πρώτης συνάντησης με την Κλαμπ Μπριζ φώναξε ο Τάισον, επιστρέφοντας σε φουλ ρυθμούς μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ενόψει Βελγίου!

«Παρών» ενόψει της πρώτης συνάντησης με την Κλαμπ Μπριζ φώναξε ο Τάισον, επιστρέφοντας σε φουλ ρυθμούς μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε – Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ενόψει Βελγίου!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με έναν κομβικό βαθμό από την OPAP Arena και πλέον στρέφει την απόλυτη προσοχή του στις αναμετρήσεις κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Πρώτη αποστολή η μάχη στο Βέλγιο.

Δικέφαλος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Βρύγη για τη μεγάλη μάχη με την Κλαμπ Μπριζ. Την Τρίτη (09.04) το αγωνιστικό τμήμα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη ΑΕΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα.

Στα ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου η επιστροφή του Τάισον σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά , ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

To pregame της αναμέτρησης

Την Τετάρτη (09.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το μεσημέρι θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βέλγιο. Στις 20:30 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Jan Breydel Stadium, η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ράχμαν Μπάμπα .

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button