Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Μασούρας δεν σκόραρε αλλά «έφτιαξε» τρία από τα πέντε γκολ στη Λαμία

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν βρήκε δίχτυα στο Λαμία - Ολυμπιακός (1-5) όμως από εκείνον ξεκίνησαν 3 φάσεις που οδήγησαν σε γκολ, μία εκ των οποίων σε τέρμα του Γιόβετιτς.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν βρήκε δίχτυα στο Λαμία – Ολυμπιακός (1-5) όμως από εκείνον ξεκίνησαν 3 φάσεις που οδήγησαν σε γκολ, μία εκ των οποίων σε τέρμα του Γιόβετιτς.

Ο 30χρονος πλέον Γιώργος Μασούρας είναι ένας διεθνής μεσοεπιθετικός από τον οποίο παραδοσιακά περιμένει γκολ ο Ολυμπιακός. Στο Λαμία – Ολυμπιακός (1-5) ο «Μάσου» ήταν ο… υπεύθυνος για να βγουν 3 από τα 5 τέρματα της ομάδας του.

Στη φάση του 0-1 πριν καν φτάσουμε στα 25 λεπτά του α’ μέρους από τη δική του έξυπνη μπαλιά η μπάλα πηγαίνει στον Ζέλσον Μαρτίνς για να βγάλει την ασίστ στον Γιόβετιτς. Εκεί λειτούργησε μετά η ατομική ποιότητα στην προσποίηση και το τελείωμα του Μαυροβούνιου.

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους η δική του πάσα οδηγεί τη μπάλα στον Γιόβετιτς που βγάζει την εξαιρετική μπαλιά για τον Ελ Καμπί. Έτσι ήρθε το 0-3 που χρεώθηκε τελικώς ως αυτογκόλ του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Και τέλος λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, στο 81′, έστειλε με εξαιρετικό τρόπο τη μπάλα στον Εσε που έκανε μία μπαλιά την οποία ο Κορνέζος έστειλε στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Μάλιστα ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο πρωταγωνιστής σε αυτό το σκέλο εάν σκεφτούμε το ότι το γκολ του Ελ Καμπί με πέναλτι προήλθε από την εσχάτη των ποινών που κέρδισε ο Γιόβετιτς και το 0-5 του Ελ Αραμπί από βολέ του Τζολάκη που γύρισε πίσω τη μπάλα με μεγάλο ρίσκο ο Κορνέζος.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button