Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεγάλο διπλό τα Τρίκαλα στην Κρήτη – Γκέλα για Ξάνθη

Τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν 3-2 του Εργοτέλη και πήραν βαθμολογική ανάσα. Στραβοπάτησε η Ξάνθη που έχασε ευκαιρίες άλλα έμεινε στο 1-1 με τον Καραϊσκάκη.

Τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν 3-2 του Εργοτέλη και πήραν βαθμολογική ανάσα. Στραβοπάτησε η Ξάνθη που έχασε ευκαιρίες άλλα έμεινε στο 1-1 με τον Καραϊσκάκη.

Παλικαρίσια νίκη πέτυχαν τα Τρίκαλα που επικράτησαν με 3-2 στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη, ο οποίος έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη. Έφυγε με βαθμό από την Ξάνθη ο Καραϊσκάκης, εντός έδρας νίκη για τα Χανιά

Εργοτέλης – Τρίκαλα 2-3

Την χαρά της νίκη έπειτα από έναν ολόκληρο γύρο γεύτηκαν τα Τρίκαλα που πέρασαν νικηφόρα από το Ηράκλειο και την έδρα του Εργοτέλη…Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 15΄ είχε την πρώτη καλή φάση του ματς με την εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Γιακουμή.

Αυτό το οποίο οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο του ματς, το πέτυχαν στο 37΄ με πλασέ του Μανουσάκη. Οι Θεσσαλοί μετά το γκολ που δέχτηκαν κατάφεραν στο 41΄ να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Ευθυμίου, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό του ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 53΄ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ευθυμίου.

Ξάνθη – Καραϊσκάκης 2-1

Χανιά – Διαγόρας 1-0

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button