Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Τύποι στοιχημάτων ποδοσφαίρου

Σε αυτό το περιεκτικό άρθρο θα σας παρουσιάσουμε διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων ποδοσφαίρου, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματά τους και πότε να τα χρησιμοποιήσετε.

Σε αυτό το περιεκτικό άρθρο θα σας παρουσιάσουμε διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων ποδοσφαίρου, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματά τους και πότε να τα χρησιμοποιήσετε.

Όταν έχετε αφομοιώσει όλες τις πληροφορίες, θα μπορείτε να λαμβάνετε τις προσφερόμενες τιμές από όποια από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων έχει τις μεγαλύτερες αποδόσεις.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα πιο δημοφιλή είδη στοιχημάτων ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμα. Έχω προσθέσει σε παρένθεση τις συντομογραφίες που μπορεί να δείτε συχνά να αναφέρονται.

Τελικό αποτέλεσμα
Παρολί ποδοσφαίρου
Σύνολο γκολ, (Under/Over)
Ακριβές σκορ(CS)
Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (BTTS)
Ημίχρονο/Τελικό (HT/FT)
Σκόρερ πρώτου γκολ (FGS)
Σκόρερ τελευταίου γκολ (LGS)
Αποτέλεσμα ημιχρόνου (HTR)
Draw No Bet (DNB)
Στοίχημα ασιατικού χάντικαπ (AH)
Scorecast
Κάρτες
Bet Builder

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες για το καθένα.

Τελικό αποτέλεσμα

Το πιο κοινό στοίχημα ποδοσφαίρου είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ή το αποτέλεσμα 90 λεπτών.

Αυτό μπορεί να ονομαστεί “WLD” (για νίκη ήττα ισοπαλία) “1×2” (που είναι ο συμβολισμός για νίκη εντός έδρας, ισοπαλία και νίκη εκτός έδρας).

Προβλέπετε εάν το αποτέλεσμα στο τέλος του κανονικού χρόνου θα είναι μία από τις τρεις επιλογές — νίκη για μια ομάδα, νίκη για την άλλη ομάδα ή ισοπαλία.

Σύνολο γκολ (Under/Over)

Γνωστό και ως under/over, συνήθως αυτό είναι ένα στοίχημα δύο επιλογών για το αν θα υπάρχουν περισσότερα ή λιγότερα από τον αριθμό των γκολ που αναφέρονται.

Κανονικά το στοίχημα είναι περισσότερο ή λιγότερο από 2,5 γκολ, αλλά συχνά θα δείτε πολλές παραλλαγές όπως 0,5, 1,5, 3,5 και 4,5.

Και πάλι αυτό είναι στο τέλος του κανονικού χρόνου.

Αυτό είναι ένα αρκετά δημοφιλές στοίχημα, καθώς υπάρχουν μόνο δύο αποτελέσματα και το προτιμούν οι παίκτες στις εταιρίες στοιχημάτων.

Ακριβές σκορ (CS)

Αυτό είναι η πρόβλεψη του ακριβή σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Υπάρχουν πολλά πιθανά σκορ για έναν αγώνα, επομένως οι αποδόσεις είναι υψηλές, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας είναι επίσης σχετικά χαμηλές.

Τα πιο συνηθισμένα σκορ είναι 1–1, 2,1, 2–0, 1–0.

Συχνά, οι αποδόσεις που προσφέρουν οι εταιρίες σε αυτήν την αγορά είναι λιγότερο ανταγωνιστικές από ορισμένα από τα άλλα στοιχήματα, επομένως, ενώ είναι διασκεδαστικό στοίχημα, σπάνια είναι μια καλή επένδυση.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει αξία για συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal Goal)

Αυτό είναι απλώς ένα ναι ή όχι, όταν τοποθετείτε το στοίχημα. Τα στατιστικά 10 ετών δείχνουν μια αρκετά ομοιόμορφη κατανομή των αποτελεσμάτων.

Στη σεζόν 2022–23 της Premier League, το 52% των 380 αγώνων είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες.

Παραλλαγές υπάρχουν, επίσης στις επιλογές, όπως είναι το γκολ γκολ στο πρώτο ημίχρονο ή/και δεύτερο ημίχρονο.

Διπλή ευκαιρία (Half Time/Full Time (HT/FT))

Γνωστό και ως “διπλή ευκαιρία” αυτό είναι ένα στοίχημα για πρόβλεψη δύο τελικών αποτελεσμάτων, όπως είναι η νίκη της γηπεδούχου και η ισοπαλία, ή η ισοπαλία μαζί με την νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ειδικότερα, ουσιαστικά προσφέρουν την ασφάλεια δύο σημείων, όμως οι αποδόσεις είναι μικρές και συχνά χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα.

Σκόρερ πρώτου γκολ (FGS)

Αυτό είναι λίγο πολύ όπως ακούγεται — ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ;

Υπάρχει μια επιλογή για Κανένας Σκόρερ που είναι εάν δεν σημειωθεί γκολ στην κανονική διάρκεια.

Τα προβλήματα με αυτό το στοίχημα μπορεί να είναι:

Αυτογκόλ — πρέπει να ελέγξετε την πολιτική κάθε στοιχηματικής σε αυτό το στοίχημα. Συνήθως, αγνοούνται, οπότε το επόμενο κανονικό γκολ μετράει ως ο πρώτος σκόρερ, και αν δεν υπάρχουν άλλα γκολ, τότε τα στοιχήματα στο “κανένας σκόρερ να κερδίσει”.

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο είναι συχνά καλύτερο να στοιχηματίζετε στο κανένα σκόρερ παρά στο 0–0 καθώς οι πιθανότητες είναι ίδιες, ωστόσο, ο πρώτος εξακολουθεί να κερδίζει εάν υπάρχει αυτογκόλ.

Αναπληρωματικοί — εάν υποστηρίξετε ένα παίκτη για να σκοράρει πρώτος, αλλά μένει στον πάγκο ή έρχεται μετά το πρώτο γκολ, παίρνετε τα χρήματά σας πίσω — συνήθως ναι — αλλά πρέπει να γνωρίζεται τους όρους χρήσεις στις εταιρίες στοιχημάτων.

Το περιθώριο κέρδους αυτών των στοιχημάτων μπορεί να είναι αρκετά υψηλό, έτσι σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιοι είναι οι εκτελεστές των πέναλτι. Εάν το γνωρίζετε, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου (HTR)

Ίδιο με το αποτέλεσμα της πλήρους διάρκειας αλλά με βάση το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Όπως και με το τελικό αποτέλεσμα, υπάρχουν τρία πιθανά αποτελέσματα, αλλά η ισοπαλία είναι φυσικά με πολύ μικρότερη απόδοση.

Εάν μπορείτε να βρείτε μια σκληρή αναμέτρηση όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσατε να παίξετε ένα καλό στοίχημα για μια ισοπαλία ημιχρόνου.

Draw No Bet (DNB)

Αυτό είναι σαν ένα στοίχημα πλήρους χρόνου, εκτός από το ότι δεν υπάρχει επιλογή για την ισοπαλία.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε οποιαδήποτε ομάδα θα κερδίσει και αν μείνει στην ισοπαλία, θα πάρετε πίσω το ποντάρισμά σας. Το μειονέκτημα είναι ότι οι αποδόσεις, μειώνονται εξαιτίας αυτού.

Αυτό έχει την έλξη ότι υπάρχουν μόνο 2 αποτελέσματα στο στοίχημα και είναι συχνά ένα αρκετά εύκολο στοίχημα (θεωρητικά) — δηλ. λέτε “νομίζω ότι η Τσέλσι θα κερδίσει, αλλά θα ήθελα ένα σωτήριο στην ισοπαλία να πάρω τα λεφτά μου πίσω”.

Για όσους από εμάς (περιλαμβάνω τον εαυτό μου σε αυτό) που αποστρέφονται τον κίνδυνο αυτό το Draw No Bet (DNB) μας καθησυχάζει.

Στοίχημα ασιατικού χάντικαπ (AH)

Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές στοίχημα ποδοσφαίρου στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.

Σε κάθε ομάδα δίνεται ένα χάντικαπ γκολ που προστίθεται ή αφαιρείται στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μετά από αυτό το χάντικαπ.

Εκτός από το ένα γκολ, υπάρχουν επιλογές με 0,5 γκολ αλλά και 0,25 γκολ

Ωστόσο, υπάρχουν στοιχήματα καλής αξίας που μπορούν να βρεθούν καθώς τα περιθώρια κέρδους των μπουκ είναι συχνά πολύ χαμηλότερα από ό,τι στις κανονικές αγορές στοιχημάτων πλήρους απασχόλησης.

Bet Builder

Ένα ποδοσφαιρικό Bet Builder σάς επιτρέπει να επιλέξετε πολλά στοιχήματα από μια ενιαία αγορά, συγκεκριμένα από ένα παιχνίδι.

Καλύπτει πολλούς από τους τύπους στοιχημάτων που εμφανίζονται σε αυτό το άρθρο.

Συνήθως αποτελείται από τουλάχιστον τέσσερις επιλεγμένες επιλογές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε bet builder σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες (Ένα πρόγραμμα δημιουργίας πολλαπλών στοιχημάτων).

Διαβάστε επίσης

Back to top button