Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Μαλεσίνας στα μπαράζ ανόδου!

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Α.Ε Μαλεσίνας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Α.Ε Μαλεσίνας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες, θα πάρουν μέρος στους αγώνες κατάταξης για τον προβιβασμό στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Θα συγκροτήσουν 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, από τους οποίους θα προβιβασθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης από κάθε όμιλο.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα που θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην ΄Γ Εθνική Κατηγορία δεν επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, το δικαίωμα θα το αποκτήσουν κατά προτεραιότητα οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου που κατέλαβαν τις επόμενες θέσεις στην τελική βαθμολογική κατάταξη. Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

Το πρωτάθλημα αυτό των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί μετά από κλήρωση σε ένα γύρο, όπου κάθε σωματείο θα αγωνιστεί σε 3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός και ένα ρεπό.

Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Φθιώτιδας που είναι η Α.Ε Μαλεσίνας συμμετέχει στον 4ο όμιλο μαζί με τις: ΕΠΣ Κοζάνης, ΕΠΣ Γρεβενών, ΕΠΣ Τρικάλων, ΕΠΣ Λάρισας, ΕΠΣ Καρδίτσας και ΕΠΣ Θεσσαλίας.

4ος όμιλος:

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 70

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 65

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ 63

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ 58

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Οι ομάδες που μετέχουν στο υποτυπώδες πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών είναι οι εξής : Μακεδονικός, Βατόλακος, Νεοχώρι, Ελπίδες Σειρηνιου, Καμβουνιακος, Πυρσός, Ελιμεια (πιθανόν να μη συμμετάσχει στα μπαράζ).

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο Πρωταθλητής θα αναδειχθεί μετά από αγώνες μπαράζ του πρώτου στην βαθμολογία από τον κάθε όμιλο με τον δεύτερο στην βαθμολογία του άλλου ομίλου σε μονούς αγώνες και οι νικητές με μονό αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο

A’ όμιλος

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 45

ΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝ 39

Β’ όμιλος

ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΑΚΙΟΥ 42

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ 37

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 71

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 65

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ 63

ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 62

Διαβάστε επίσης

Back to top button