ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Special Agent: Ο Κοντονίκος παίζει μπαλίτσα και η Λαμία τρίβει τα χέρια της

Η Λαμία κάνει φέτος την καλύτερη πορεία στην ιστορία της.

Η Λαμία κάνει φέτος την καλύτερη πορεία στην ιστορία της. Η παρουσία της στα Play Off είναι το κερασάκι στην τούρτα που έφτιαξε ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος έχει φτιάξει σύνολο βάσει των δικών του «θέλω», έχοντας το ελεύθερο να επιλέγει τους παίκτες που εκείνος θέλει.

Αν δεν συνέβαινε και το περιστατικό με τον Τσιλούλη, θα μιλούσαμε για ιδανική συνεργία προπονητή και διοίκησης. Πέρα από τα όσα κάνει η ομάδα της Φθιώτιδας στη Super League έχει έναν ακόμη λόγο να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της.

Πρόκειται για τον πιο εξελίξιμο πιτσιρικά της κατηγορίας που είναι ο Βασίλης Κοντονίκος. Εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται ο επαγγελματίας ενώ σήμερα δεν είναι καλά-καλά 19 ετών. Ο Κοντονίκος ξεκίνησε από τα αναπτυξιακά της Λαμίας και αποτελεί μοναδική περίπτωση, διότι μέχρι σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία δεν έχει βγάλει πολλούς παίκτες από τα σπλάχνα της και που να τους δίνει τη δυνατότητα να παίζουν στη πρώτη κατηγορία.

Πρόσφατα ο πιτσιρικάς περιφερειακός επιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το 2027. Στη Λαμία κατάλαβαν τι ταλεντάρα είναι ο μικρός και έκαναν αυτό που έπρεπε, βλέποντας πως στο μέλλον θα έρθουν προσφορές από μεγάλες ομάδες. Ο Κοντονίκος εκτός της «περιφέρειας» μπορεί να παίξει και μόνος του στην επίθεση σε πιο ευέλικτο σχήμα. Τα δυνατά του σημεία είναι η τεχνική κατάρτιση, τα τελειώματά του και η χρήση του… μυαλού του.

Πριν δυο εβδομάδες συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό με το γκολ που έβαλε στο «Κλ. Βικελίδης», στην ήττα της Λαμίας με 3-1 από τον Άρη. Γκολ που, αν το δείτε, θα δείτε και γιατί το έβαλε. Ο μικρός έκανε χρήση τεχνικής, μυαλού και έβαλε το πρώτο του αναμνηστικό στη σύντομη καριέρα του κάνοντας φοβερό τελείωμα στον Κουέστα.

Ο Βασίλης Κοντονίκος ανήκει στην εταιρεία ProHeroes του Λεωνίδα Αθανασούλα, ο οποίος «ειδικεύεται» σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους παίρνει από το χεράκι για να τους μεγαλώσει ποδοσφαιρικά.

πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button