Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Β΄Φθιώτιδας: Ποιο γκολ του Μεξιατικού σας άρεσε περισσότερο; (video)

Η ομάδα του Μεξιατικού σας βάζει στο παιχνίδι και σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το καλύτερο γκολ της ομάδας κατά τη φετινή σεζόν της Β΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Μεξιατικού σας βάζει στο παιχνίδι και σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το καλύτερο γκολ της ομάδας κατά τη φετινή σεζόν της Β΄Φθιώτιδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Άλλη μια σεζόν έλαβε τέλος για την ομάδα μας. Μια σεζόν ιδιαίτερη για εμάς.

Κάναμε ένα καινούριο ξεκίνημα, με φρέσκα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες, οι αντιξοότητες πολλές και οι δυσκολίες ακόμη περισσότερες.

Όμως επειδή ό,τι κάνουμε το κάνουμε με αγάπη, ξεπεράσαμε κάθε εμπόδιο και βγάλαμε τη σεζόν θέτοντας κάποιες βάσεις για τη νέα σεζόν.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν να στηρίξουν, που στήριξαν ακόμη και αυτά που ήθελαν να στηρίξουν αλλά δε μπόρεσαν για διάφορους λόγους αυτή την ομάδα.

Ευχαριστούμε τους λίγους αλλά πολύτιμους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να προμηθευτούμε εξοπλισμό και να καλύψουμε έξοδα αγώνων.

Ευχαριστούμε και τους αντιπάλους μας που μας βοήθησαν να αποκτήσουμε περισσότερες και νέες εμπειρίες και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες του χρόνου με υγεία πάνω απ’ όλα και με το καλό να ανταμώσουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Από την μεριά μας, κάνουμε ένα μικρό δώρο μέσα από το μικρό ηλεκτρονικό παράθυρο του YouTube προς τον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, που αγαπάει και στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους ερασιτέχνες του χώρου του ποδοσφαίρου. Ένα μικρό δώρο που κρύβει πάρα πολλές ώρες προπονήσεων, πάρα πολλές μετακινήσεις στο χωριό των Μεξιατών που βρίσκεται 14 χλμ έξω από τη Λαμία, πολύ ιδρώτα και κόπο των ποδοσφαιριστών μέσα στην προπόνηση στο γήπεδο των Μεξιατών μέσα από ένα πρόγραμμα της καθημερινότητας που τηρεί ο καθένας.

Ένα μικρό δώρο που αναδεικνύει την πιο όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου, την αιτία που το κάνει το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, τα ΓΚΟΛ.

Εσείς μπορείτε να σχολιάσετε ποιο γκολ ήταν αυτό που άρεσε περισσότερο, θα χαρούμε να έχουμε τα σχόλιά σας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button