Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Μπαίνει» συμπαίκτης σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης ο Μαρινάκης!

Πληροφορίες ότι θα κλείσει άμεσα μία τεράστια αγορά!

Πληροφορίες ότι θα κλείσει άμεσα μία τεράστια αγορά! Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών μετά την επένδυση σε Αγγλία (Νότιγχαμ) και Πορτογαλία (Ρίο Άβε), θέλει ομάδα από top ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Μια πληροφορία με πολύ ενδιαφέρον υπάρχει στο ρεπορτάζ που αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα επόμενα σχέδιά του στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ο ισχυρός άνδρας τού Ολυμπιακού έχει αποδείξει ότι το πλάνο του είναι να λειτουργήσει σε άλλα πρότυπα από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.
Για αυτό και απέκτησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που την πήρε σε κακή κατάσταση στην Championship και την έχει, τώρα, στην Premier League, αλλά και τη Ρίο Άβε στην Πορτογαλία – Δηλαδή ομάδα που έχει εξαιρετικό δίκτυο σκάουτινγκ στην Ιβηρική αλλά και στη Λατινική Αμερική.
Η νέα πληροφορία που υπάρχει, το νέο σενάριο από το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πιθανότητα εμπλοκής του και με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες δεν έχει σταματήσει – Το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν σχέδια για το μέλλον. Σχέδια που φτάνουν πολύ ψηλά αλλά όχι πολύ μακριά: Μέχρι τη Ρώμη!
Ο Μαρινάκης δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για να συμμετάσχει στο μετοχικό σχήμα τής ιταλικής ομάδας και, σύμφωνα με την πληροφορία που διακινείται, μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.  Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αντίστοιχο σενάριο, καθώς και παλαιότερα υπήρχε ενημέρωση για ενδιαφέρον τόσο για τη Ρόμα, όσο και για τη Μόντσα.
Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που είναι βαθύς γνώστης τού ποδοσφαίρου στην Ιταλία, προκειμένου να σχολιάσει αυτό το σενάριο αλλά και να ενισχύσει το ρεπορτάζ με νεότερες πληροφορίες.
“Για αυτό είναι ρεαλιστικό το σενάριο για Μαρινάκη και Ρόμα – Γνωστό ότι θέλει ομάδα στην Ιταλία”
“Η Ρόμα έχει ισχυρή διοίκηση, η οικογένεια Φρίντκιν είναι ισχυρή. Πάντα όμως η παρουσία τής Σουλούκου και η πολύ πιθανή συμφωνία με τον Μοντεστό για το προσεχές καλοκαίρι, θα συντηρεί το σενάριο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα το κάνει ρεαλιστικό”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:
“Είναι γνωστό ότι θέλει να μπει σε ομάδα της Ιταλίας, δεν είναι τυχαίο που και παλαιότερα υπήρχε ρεπορτάζ για τη Ρόμα, αρχικά, αλλά και για την Μόντσα στη συνέχεια ως θεωρητική προοπτική στη μετα-Μπερλουσκόνι εποχή. Είναι ρεαλιστικό”.
“Αγοραπωλησίες 600-700 εκατ. ευρώ στην Ιταλία – Συμπαίκτης στη Ρόμα – Επικοινωνία με τη διοίκηση”
Ποια είναι τα οικονομικά μεγέθη που συζητάμε στην Ιταλία;
“Στην Ιταλία οι αγοραπωλησίες ομάδων μπορούν να φτάσουν τα 600-700 εκατ. ευρώ. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για συμπαίκτη. Προφανώς ο Μαρινάκης έχει την οικονομική δυνατότητα για να είναι συμπαίκτης στη Ρόμα”.
Τι ξεχωρίζει στους Ροσονέρι;
“Το ρόστερ, το γήπεδο κ.λπ. τα γνωρίζουν όλοι. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η μεγάλη εγκατάσταση που έχει για προπονητικό κέντρο η Ρόμα, είναι μια ολόκληρη πολιτεία”.
Θεωρείς ότι μπορεί να προχωρήσει αυτό το θέμα;
“Μην ξεχνάς ότι ο Ολυμπιακός έχει σχέσεις με τη Ρόμα επί Μαρινάκη και με τις προηγούμενες διοικήσεις της. Είχε επαφές ως Ολυμπιακός με αγοραπωλησίες από τον Τοροσίδη και τον Μανωλά μέχρι τον Μαντί Καμαρά και τον Σολμπάκεν. Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας άρα γιατί όχι;”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button